Economic

Noul Ford Mondeo, lansat simultat in 23 de orase

Dan Chiriac
28 iun 2007 807 vizualizări
Aseara, noul Ford Mondeo a fost lansat intr-o atmosfera eleganta, concomitent in 23 de orase din tara, printre care s-a aflat si Focsaniul. 3.000 de oameni din toate aceste orase au asteptat un semn pentru ca noul Ford Mondeo sa fie lansat la sosea, fix la orele 19.30.

Spectacolul a inceput cu un show de lumini si dans, cu patru baieti imbracati complet in negru si cu fetele acoperite, dar si cu citeva dansatoare dragute care au oferit un spectacol aplaudat la scena deschisa de cei prezenti. Noul Ford Mondeo ofera sase variante de echipare standard, noua motorizari, trei transmisii si trei variante de caroserie. Noul model se remarca prin rafinamentul suspensiei spate independente, ornamentele din metal neslefuit de pe plansa de bord si panourile interioare ale usilor, motorizarile Duratorq TDCi silentioase si performante, scaunele cu ergonomie studiata si, nu in ultimul rind, postul de conducere proiectat in jurul soferului. "Prima generatie Ford Mondeo a fost lansata in urma cu 14 ani. Este un model care s-a dezvoltat semnificativ in decursul anilor. Romania este cea de-a treia tara din Europa, dupa Germania si Italia, unde este lansat noul Ford Mondeo. Clientii nostri pot comanda acest produs incepind chiar de astazi", a spus Horiea Doicaru, reprezentantul Ford BDT (Business Development Team) in Focsani, cel mai important dealer independent care reprezinta Ford in Romania. Pretul noului model Ford porneste de la 16.000 euro fara TVA, pentru varianta pe benzina, si 18.000 euro fara TVA pentru cea diesel. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.