Economic

Forte sporite la Garda Financiara

Camelia Stănilă
25 mai 2007 1382 vizualizări
In august, GF va putea angaja si femei u comisarii vor lucra in trei schimburi

Dupa doi ani de asteptari, Garda Financiara va putea angaja si femei. Potrivit comisarului sef Adrian Buzdrug, in luna august se vor debloca 500 de posturi la nivel national, din care circa 15-20 in Vrancea. "Vom putea angaja atit barbati, cit si femei. Noi nu vom avea insa nici o atributie in organizarea concursului, totul se va desfasura la Bucuresti. Si dosarele se vor depune tot acolo. Concursul va consta intr-o proba psihologica, desfasurata in 10-12 august, dar si intr-o proba scrisa si una orala, in perioada 15-20 august", a precizat comisarul sef al Garzii financiare Vrancea,

Adrian Buzdrug. Posturile de la Garda Financiara, o institutie 99% masculina, vor atrage cu siguranta numerosi candidati, mai ales din rindul doamnelor si domnisoarelor. La ora actuala, in tara nu exista nici o femeie comisar, singurele angajate ale GF fiind secretarele si femeile de serviciu. In urma cu doi ani, cind institutia a anuntat ca angajeaza femei, numai pentru Vrancea s-au depus aproape 100 de dosare. Se pare insa ca acestea nu vor fi luate in calcul. Avind in vedere ca vin noi forte, si programul de lucru al comisarilor se va schimba. Potrivit lui Adrian Buzdrug, se asteapta o dispozitie a Comisariatului General al GF, pentru ca angajatii sa lucreze in trei schimburi. "Cit de curind vom lucra permanent in trei schimburi. Pina acum actionam dupa program doar daca aveam o actiune tematica. In schimbul trei ne vom axa pe controale in cazinouri, baruri, terase, discoteci", a mai precizat seful GF. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.