Economic

Cele mai luxoase masini au incintat Focsaniul timp de 3 zile

Ziarul de Vrancea
21 mai 2007 831 vizualizări
Focsanenii au asistat la o parada a motociclistilor, ce a insotit de caravana SAV prin oras. Mult asteptatul Ferrari a poposit ieri in Piata Unirii

In ultimele 3 zile, focsanenii s-au delectat cu "bijuteriile" pe patru roti expuse in Piata Unirii in cadrul Salonului Auto. Focsaniul s-a transformat intr-un redutabil loc de atractie, pentru atit pentru pasionatii de cai putere, cit si pentru oamenii care au vrut doar sa admire masinile aduse. In acest an, manifestarea a fost o reusita, mai ales ca vrincenii au avut parte si de surprize, care au culminat ieri cu mult asteptatul Ferrari de 250.000 euro. Bolidul de un rosu aprins a "furat" privirile trecatorilor, care nu au ezitat sa se pozeze in apropierea lui. Si un Peugeot modificat, adus de o firma de tunning, i-a atras pe focsaneni ieri.


O inedita parada a motociclistilor a putut fi urmarita simbata pe strazi, alaturi de masinile "accesorizate" cu fete frumoase. Barbatii in haine de piele, care au turat la maxim motoarele,chiar au fost o pata de culoare in cadrul manifestarii, printre acestia aflindu-se si Catalin Busca, presedintele Asociatiei Motociclistilor "Road Eagles". Un aport de eleganta a fost adus si de fetele frumoase, carora li s-au alaturat simbata cele doua bebeluse de la circotasi, Oana si Delia, aduse de firma Scorpion, precum si prezentarea vestimentatiilor realizate de creatoarea Oana Mizil. Manifestarea a fost completata si de super concertul "Directia 5".


Focsanenii si-au luat masini


Salonul Auto Vrancea 2007 s-a incheiat aseara. "Am vindut sase din care trei masini Hyundai Santa Fe expuse, care au costat 90.000 de euro impreuna. Alte vinzari concrete au fost doua Hyundai Accent la si un Tucson. Accent a fost cea mai ieftina masina, pretul ei pornind de la 7.990 euro cu TVA. Pretul unui Hyundai Santa Fe poate ajunge la 34.000 de euro. Vedeta tirgului, Tucson-ul, beneficiaza de o super campanie. Pretul sau porneste de la 13.990 euro plus TVA, are 7 ani garantie si primele trei revizii gratuite", ne-a declarat Cristi Vlasin, director vinzari Hyundai. Un stand la fel de cautat a fost si cel al firmei Scorpion Exim SRL. "Am vindut un Volkswagen Bora Velta la second hand si un Volkswagen Passat nou", ne-a spus Doru Dimitriu, directorul de vinzari. Expozantii au practicat si reduceri.


"Mazda 6 a fost cea mai atractiva masina a standului, cu reducere pretul ajungind la 17.897 de euro, fata de 19.000 de euro" a spus Cezar Bratu, consultant in cadrul Auto Xedos SRL, importator Mazda. Desi au avut preturi bune, unele firme nu au reusit sa concretizeze nici o vinzare. "Avem totusi niste promisiuni, Leon-ul fiind cea care atrage cel mai mult privirile", a precizat si Roxana Frunza, consilierul de vinzari al firmei Ena Grup Service, dealer SEAT. Bilantul SAV 2007 va fi prezentat astazi de catre oficialii CCIA Vrancea. Inca de la inchiderea manifestarii, presedintele Sorin Vornic a declarat ca SAV 2007 a fost cea mai reusita manifestare de gen de pina acum, atit datorita numarului mare de expozanti, cit si de vizitatori. Valoarea totala a masinilor expuse a depasit 3,6 milioane de euro. CCIA i-a si rasplatit ieri pe participanti, atit prin diplome de participare, cit si prin alte materiale promotionale. Sorin Vornic a anuntat un Salon 4X4 in toamna, cu speranta ca Focsaniul a devenit deja un "pol automobilistic".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.