Economic

A început depunerea dosarelor pentru ajutoarele de minimis

Mihai Boicu
15 ian 2014 1586 vizualizări
Oamenii de afaceri au început de ieri depunerea on - line a dosarelor pentru obţinerea ajutoarelor de minimis. Perioada în care firmele pot depune documentaţia durează pană pe 24 ianuarie.

Întrucat, în mare, firmele sunt aceleaşi care au încercat să-şi depună dosarele şi anul trecut, cand operaţiunea a fost un eşec răsunător şi cu scandal, doar ieri au fost trimise cateva mii de dosare la Ministerul Economiei, Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism. Suma acordată se ridică la cel mult 90% din cheltuielile eligibile, în limita a cel mult 100.000 de euro. Anul trecut acordarea ajutoarelor de minimis a fost blocată după ce s-a aplicat crieteriul “primul venit, primul servit”, iar serverele Ministerului Finanţelor s-au blocat din cauza numărului mare de solicitări. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.