Economic

Turul Vrancei: Locuitorii din Mera, nemulţumiţi de amanările Romsilva

Mihai Boicu
13 ian 2014 1098 vizualizări
Locuitorii din conuna Mera care ar trebui puşi în posesie de Romsilva sunt nemulţumiţi de faptul că reprezentanţii Direcţiei Silvice Focşani tot amană să le dea cele 200 de hectare de pădure la care ar avea dreptul.

Oamenii au mers ieri la Prefectură şi la Direcţia Silvică şi au cerut să fie puşi în posesie. “Ei îşi cer în continuare dreptate, iar mingea e în teren la Romsilva. Au venit astăzi să-mi ceară să-i forţez pe cei de la Romsilva să le dea pădurea, lucru ce nu ţine de mine”, a declarat prefectul Cătălin Kanty Popescu. Situaţia conflictuală de la Mera datează de mai mulţi ani, de cand oamenii îşi cer drepturile fără succes. Localnicii au acuzat în mai multe randuri Direcţia Silvică că nu îi pune în posesie şi în acest timp le exploatează pădurile. (M. B.)

CJ angajează un inspector la transporturi

Consiliul Judeţean Vrancea organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de inspector clasa I gradul profesional principal la Compartimentul judeţean de transport persoane din cadrul Direcţei tehnice şi investiţii. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 20 ianuarie, ora 10.00. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare cu diplomă de licenţă, iar vechimea necesară în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice este de minimum 5 ani. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.