Economic

Vrancart a confirmat noua conducere a societăţii

Mihai Boicu
10 dec 2013 6479 vizualizări
Economistul Ionel Ciucioi este preşedinte al Consiliului de Admistraţie şi director general al societăţii

Vrancart SA Adjud, unul dintre cei mai importanţi producători de hartie igienică şi carton ondulat din ţară, a confirmat faptul că noul preşedinte al Consiliului de Administraţie este, în acelaşi timp, şi director general al societăţii. Precizările făcute la Bursa de Valori Bucureşti au venit după ce în informarea făcută la sfarşitul lunii noiembrie se menţiona doar numirea economistului Ionel – Marian Ciucioi în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. “În conformitate cu prevederile statutare, respectiv art. 14 din Actul Constitutiv al Vrancart SA, Preşedintele Consiliului de Administraţie va fi şi Director General. În consecinţă, domnul Ciucioi Ionel – Marian, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, va îndeplini şi funcţia de Director General al Vrancart SA Adjud”, se arată în informarea trimisă Bursei de Valori Bucureşti, unde societatea din Adjud este tranzacţionată. Venirea în fruntea firmei a lui Ionel – Marian Ciucioi înseamnă sfarşitul unei lungi perioade de conducere a lui Mihai Botez, aflat în funcţie din anul 2004. Schimbarea acestuia a venit în urma unui control efectuat de SIF Banat – Crişana, acţionarul majoritar al firmei, care nu a făcut publice rezultatele.

Foto:Ionel Ciucioi este director şi preşedinte al Consiliului de Admistraţie dela Vrancart

Ionel Ciucioi a fost adus la Vrancart din afara societăţii şi are în spate o carieră lungă în domeniul economic. Acesta a fost analist financiar la DDP Consult Group şi UTI Group între 2001 şi 2004. După aceea, pană în ianuarie 2011 a fost audit manager la Ernst&Young Romania, iar ulterior senior manager la PriceWaterhouse Coopers pană în luna iunie a acestui an. Din septembrie, Ionel Ciucioi a început să lucreze SIF Banat – Crişana ca responsabil de operaţiunile financiare, funcţie din care a fost mutat la conducerea Vrancart Adjud. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.