Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
18 ian 2013 1443 vizualizări
Prima mamă a judeţului şi şoferul ei sfant

Carcotaşii care stau geană cu ochii pe maşinile care intră şi ies din Focsangeles, ne-au semnalat că prima mămică a judeţului, pe numele ei Lucica de la conacul de la km 25, are un nou şofer. Şi nu e Voicu Panzar, deşi probabil şi-ar fi dorit mamiţa o bucăţică bună la volan. Se pare că plimbările pe drumurile patriei pentru distinsa mamă de baron trebuie ferite de rele, iar o cruce atarnand la oglindă nu este de ajuns. Aşa că mamiţica şi-a luat şofer în straie preoţeşti, chiar de la altar din Pardoşi, de la Buzău. Este vorba chiar despre el, Laur Ene, celebrul preot care învarte, face şi desface pentru baronaşul mioritzic. Deci, pe vremuri de criză, oamenii învaţă să facă mai multe lucruri pentru a fi pe plac patronului, iar o simplă slujbă de alungare a spiritelor rele din partea duşmanilor politici nu mai este de ajuns. Oare îi face şi piaţa?

Femeile pe funcţii din spatele răzbelului pedelaş

Agitaţia de testosteron de la pedelaşi scoate la iveală şi ceva lucruri din dedesubtul negocierilor cu uslaşii. Se pare că fratele Lipsă Spanciu doreşte foarte tare să o menţină pe soţioara sa pe funcţia călduţă şi lipsită de foarte multe griji de la ITM, acolo unde şi Lizuca poate sta liniştită, deocamdată. Şi pentru asta o însoţeşte pe la Capitală, unde domniţa a dat un examen, iar soţul a avut timp de-o cafeluţă prin Modrogan. Cum în antichitate se porneau răzbeluri pentru femei, doar se ştie Nuţica din Troia ce a creat, pare-se că şi acum purtăcioasele de tocuri, farduri şi poşetuţe sunt la un pas de a da foc partiduleţului fără preşedinte. Agitaţia de la Vrancea a ajuns pană la urechile fine ale celor de la Bucale, care transmit că s-au săturat de scandalul de aici. Pană la urmă, de ce atata agitaţie pentru o organizaţie care e moartă şi îngropată? Ştie careva prin pedeleu să transforme un mort în strigoi?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.