Caterincă Mioritică

Ce diete alimentare ţin vedetele, pentru a scăpa de surplusul de greutate acumulat de Sărbători

Ziarul de Vrancea
13 ian 2013 1169 vizualizări
Andreea Raicutele mânca o lună doar supe, legume şi fructe.Vedeta Prima TV Andreea Raicu se menţine în formă,conform www,click.ro, cu salate şi supe

După Sărbători, vedetele trebuie să-şi revină rapid la o siluetă de vis, aşadar deţin cele mai de preţ trucuri. Spre exemplu, Andreea Raicu nu mai serveşte nici un produs de origine animală. Anda Adam are şi ea un secret pe care ni l-a împărtăşit: bea un suc pe bază de portocale şi ulei de in. Însă, majoritatea lor nu se bazează doar pe diete, ci adaugă în programul zilnic şi puţină mişcare.

Arată de milioane şi pare să fi găsit secretul unei vieţi echilibrate şi a unei diete sănătoase care să o menţină în formă. Andreea Raicu, deşi nu a făcut excese alimentare în perioada Sărbătorilor de iarnă, ne-a povestit ce program culinar va respecta în următoarea lună. Prezentatoarea a ales să treacă pe un regim alimentar vegetarian şi spune că va renunţa complet la produsele de origine animală. Meniul ei zilnic va fi compus din supe şi salate, preparate uşoare care să-i păstreze intacte proporţiile siluetei care au consacrat-o.


„Nu consum carne de Sărbători, aşa că nu simt nevoia să urmez vreun regim special de detoxifiere în luna ianuarie. Însă voi elimina complet din meniul meu tot ce conţine produse de origine animală timp de o lună. În această perioadă voi mânca mai mult supe, salate şi preferatele mele, vinete la cuptor. Plus multe fructe şi legume crude", a mărturisit, pentru Click!, Andreea Raicu.

Uite reţeta ei de vinete umplute, la cuptor

Ingrediente: 3 vinete medii, ulei de palmier, sare, piper proaspăt măcinat. Pentru umplutură: 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 450 g roşii, 1 linguriţă cu oregano uscat, 3 linguriţe cu pătrunjel tocat mărunt, 1 lingură cu ulei de măsline.

Preparare: Vinetele se taie în jumătate şi se pun la prăjit, în uleiul de palmier, aproximativ 10-15 minute, timp în care se întorc pe ambele părţi. Se scot pe un prosop de hârtie ca să se absoarbă excesul de ulei. Roşiile se decojesc şi se taie cubuleţe. Se păstrează 2 linguri de roşii. Într-o tigaie cu puţin ulei se căleşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Apoi se adaugă roşiile, oregano, 160 ml de apă, sare şi piper şi se lasă 15 min. la fiert. Pătrunjelul se adaugă după ce se ia de pe foc. Vinetele se pun într-o tavă mai înaltă, iar umplutura se pune peste vinete fără a le scobi.

În tavă se adaugă 150 ml de apă fierbinte şi cele 2 linguri cu roşii, păstrate. Se pune la cuptor 45 de minute, la 190ºC.

 

Citeşte în continuare articolul pe :

 www.click.ro


 

 


 

 

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.