Caterincă Mioritică

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz!

Ziarul de Vrancea
11 ian 2013 4502 vizualizări
Conform cancan,ro ,Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai bogate personalităţi din România, iar ca pereche, formau unul dintre cele mai avute cupluri din România.


Ştefan Bănică Jr. nu a câştigat foarte bine din film şi teatru, prima lui iubire, dar, înschimb, câştigă o groază de bani din muzică şi ca om de televiziune.

Este unul dintre cei mai scumpi interpreţi de pe piaţa românească, luând la un concert obişnuit în jur de 10.000 de euro. Biletele la concertele sale de Crăciun se vând ca pâinea caldă.

Potrivit ziare.com, show-ul PRO TV “Dansez pentru tine”, este o mină de aur pentru Ştefan Bănică Jr. El încasează pentru fiecare ediţie circa 30.000 €.

În plus, Ştefan Bănică încasează foarte mulţi bani de pe drepturile sale de autor, drepturile de autor ale tatălui său.

Andreea Marin este şi ea, la rândul ei, destul de bogată. Are propria firmă de consultaţă şi organizări evenimente. Mai câştigă bani şi din prezentări de evenimte sau alte proiecte. A lansat colecţia de haine pentru bebeluşi, Violet by Andreea Marin Bănică. A înfiinţat fundaţia „Preţuieşte viaţa" care cuprinde mai multe programe, printre care şi „Şcoala mamelor". În 2012, a revenit pe micul ecran, la Realitatea Tv unde a prezentat emisiunea "Trezeşte România".

Cuplul Marin Bănică mai deţine un bloc de 45 de milioane de euro în Aviatorilor, casa din zona Tei, o casă de vacanţă la Telega, un apartament în Dorobanţi, Băneasa, Unirii, în zona Circului şi o vilă la Foişor.

Andreea şi-a construit şi o vilă în Pipera,  care să-i folosească drept sediu pentru fundaţia ei.


www.cancan.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.