Caterincă Mioritică

Bomba anului în show-bizzul autohton!!!Ştefan Bănică junior divorţează de Andreea Marin!

Ziarul de Vrancea
10 ian 2013 2725 vizualizări
Artistul Ştefan Bănică Junior a anunţat o mare bombă: divorţează de Andreea Marin.Cei doi au format până acum unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz şi au împreună o fetiţă, Violeta. Ambii au anunţat divorţul pe conturile lor de Facebook. Iată în continuare postarea lui Ştefan Bănică junior.

 

"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.

Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi  să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. 

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili...zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. 

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.

Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică".

Bănică junior şi Andreea Marin au fost căsătoriţi şase ani de zile!

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006, dar aveau o relaţie oficială de peste doi ani. În luna ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Violeta, primul lor copil.


Ştefan Bănică mai are un copil, Radu Ştefan, de patru ani, a cărui mama este Camelia Constantinescu.

Andreea Marin a fost la a doua căsătorie

"Am mai fost căsătorită, se ştie, la 18 ani, am trăit un alt sentiment, cu sinceritatea şi bucuria pe care ţi-o dau tinereţea şi începutul de drum în viaţă, ca femeie.

Ceea ce se întâmplă, însă, de când a apărut Ştefan în viaţa mea, nu se aseamănă cu nimic, nici nu încerc o comparaţie cumva, pentru că ea pur şi simplu nu există.

Am ştiut din capul locului că bărbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreşit, marea mea dragoste.

Pentru mine, un om care a cunoscut atâţia ani un succes neegalat încă în meserie, nu a existat fericirea în adevaratul sens al cuvântului, până ce n-a scâncit puiul asta mic de faţă, răsărit din mine, în braţele mele", a spus Andreea într-un interviu, cu ceva timp în urmă.


BOMBA ANULUI! Stefan Banica si Andreea Marin s-au despartit! Au anuntat separarea concomitent pe conturile de Facebook

Soc in showbiz-ul romanesc! Andreea Marin si Stefan Banica au decis sa divorteze, dupa 7 ani de casnicie.

In urma cu putin timp, Andreea Marin si Stefan Banica au anutat pe paginile lor de Facebook ca au decis sa puna capat relatiei.

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

 

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

 

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", au scris vedetele pe paginile personale de Facebook.


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
m.a., acum 4094 zile, 7 ore, 42 minute, 16 secunde
toata scarba pt.cantareata lavinia...nu gasea un alt armasar?????????
R.A., acum 4094 zile, 9 ore, 11 minute, 8 secunde
El striga ...Veta !!! S-a largit chiuveta... Ea striga..Fanica!! Vezi c-o ai cam mica... up,si oara,oara
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.