Caterincă Mioritică

CUTREMURATOR! Primele imagini cu Dinu Patriciu dupa transplantul de ficat!

Ziarul de Vrancea
10 ian 2013 7135 vizualizări
Conform site-ului wowbiz.ro ,Dinu Patriciu continua lupta cu boala dupa dificila operatie la care a fost supus la clinica Niguarda, din Milano. Omul de afaceri trece prin momente delicate: are restante financiare la spital, femeia despre care s-a scris ca ii controleaza averea nu-i mai este alaturi, dar a avut parte totusi de o vizita surpriza.

Dupa ce a trecut peste cele trei zile critice, ulterioare interventiei la ficat, Dinu Patriciu este in continuare internat la clinica din Italia, unde urmeaza un complex proces de recuperare post-operatorie. Conform aceleiasi surse-www.wowbiz.ro- in aceste momente in care afectiunea celor apropiati conteaza foarte mult, omul care altadata domina topul celor mai bogati romani este din ce in ce mai singur. De Sarbatori, atat fata cea mare, dar si Melanie Ann Chen, femeia despre care s-a scris ca are pe mana intreaga avere a magnatului, au preferat sa mearga in vacanta, la schi, in doua statiuni montane exclusiviste din Europa.

In aceste conditii, Patriciu a chemat-o la clinica pe una din asistentele personale, Silvia Zagrai, pentru a mai afla practic care este situatia la zi a holdingului sau. Surse de la Bucuresti, din cadrul concernului detinut de omul de afaceri, sustin insa ca Silvia Zagrai ii este mai degraba subordonata lui Melanie Chen decat lui Patriciu. Asistenta care stie foarte multe din secretele omului de afaceri a stat cateva zile la Milano, fiind insotita la spital de fratele lui Dinu, Serban Patriciu, unul dintre foarte putinii oameni carora pare sa le mai pese de soarta magnatului.

Fratele lui Dinu Patriciu si Silvia Zagrai-Foto :wowbiz.ro

www.wowbiz.ro precizeaza ca pe adresa de pont a site-ului , pont@wowbiz.ro, un cititor le-a trimis doua poze cu Dinu Patriciu, dupa operatia la care a fost supus. Imaginile sunt emotionante, magnatul fiind extrem de slabit, iar  burta proeminenta i-a disparut parca peste noapte. Afaceristul trebuie sa fie extrem de precaut, pentru ca si o banala raceala ii poate fi fatala. Asa se explica si masca pe care Patriciu o poarta intr-una din imaginile primite.


 

www.wowbiz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
sa-l ajutam cu bani, acum 4094 zile, 19 ore, 19 minute, 40 secunde
sa se faca bine, sanatos, pentru ca mai este cate ceva de jefuit in tara asta, a luat rompetrolul pe doi bani si la vandut la straini cu doua miliarde euro, este unul din jefuitorii romaniei si voi il citeste integral
petru dima, acum 4094 zile, 20 ore, 31 minute, 10 secunde
Ma rog Bunului Dumnezeu sa ajute tuturor necajitilor, tuturor cei parasiti si singuri din tara asta să poată face față suferinței ; asa mă rog si pentru Din u Patriciu, mai ales ca familia mea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.