Caterincă Mioritică

Oana Lis: "Viorel imi face anul asta un copil"

Ziarul de Vrancea
7 ian 2013 2686 vizualizări
Fostul edil al Capitalei si sotia lui vor sa-si mareasca familia in 2013. Dupa ce in septembrie i-a cerut divortul lui Viorel Lis, Oana spera ca 2013 sa le umple casa prin aparitia unui copil. Si, in acest sens, fostul edil al Capitalei i-a facut chiar o promisiune.

Finalul anului 2012 i-a pus pe Oana (33 de ani) si pe Viorel Lis (68 de ani) sub lupa unui divort iminent, dupa mai multe neintelegeri. Cu toate acestea, Sarbatorile i-au reapropiat pe cei doi. Ba, mai mult, au facut-o pe sotia fostului primar sa-si faca planuri pentru a ramane insarcinata in acest an.

Oana Lis a declarat ca Viorel Lis isi doreste la fel de mult aparitia unui bebelus in viata lor de cuplu si ca se va lasa ghidat de dorintele frumoasei sale sotii. Perioada de inainte de Anul Nou pare ca i-a priit familiei Lis, cei doi uitand de disensiunile dintre ei, dupa ce au petrecut impreuna in mai multe restaurante.

„Am petrecut Sarbatorile in Bucuresti, impreuna cu Viorel. De Revelion am fost la restaurantul unde am facut cununia, pentru ca mai apoi sa mergem intr-un club de manele. Nu am mai vorbit nimic de divort. Am profitat de perioada si ne-am comportat ca atare unul cu celalalt. Eu de Sarbatori de obicei sunt foarte suparata, pentru ca nu ii am pe ai mei langa mine, nu am un copil... Dar am vorbit cu Viorel si despre asta si anul asta vrem sa facem un copil. Mi-a spus: «Facem ce vrei tu!». Acum asteptam, in aprilie mai vedem daca mai facem ceva cu divortul, nu e nimic batut in cuie", ne-a marturisit Oana Lis.

5 afrodiziace pentru o viata sexuala reusita

La aproape 69 de ani, Viorel Lis ar putea avea probleme cu libidoul. In acest caz, afrodiziacele naturale ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. In trecut, acestea erau folosite si pentru a trata impotenta si infertilitatea. Stridiile. Romanii foloseau stridiile ca afrodiziac, deoarece sunt bogate in zinc, care ajuta la cresterea nivelului de testosteron sau progesteron.

Bananele si papaya. Bananele contin potasiu si vitamina B, care, daca sunt consumate, cresc nivelului hormonilor sexuali. La fel ca si bananele, papaya faciliteaza productia estrogenului.

Ardeiul iute. Creste nivelul de energie si duce la cresterea temperaturii corpului, imbunatind circulatia sanguina, mai ales in zonele genitale.

Ciocolata. Este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace, deoarece contine feniletinamina si serotinina, doua substante care duc la relaxare, excitare si la o senzatie generala de bine.

click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Barbu Pizdicel,inginer orgasmolog, acum 4098 zile, 19 ore, 24 minute, 37 secunde
Totul ar fi posibil dacă Oana poate aduce sexul tantic în viața ei iar el la 68 de ani se trece pe calea bi,introducand penisul din elastic natural în viața lor. Mai există o alternativă prin citeste integral
ama, acum 4098 zile, 19 ore, 39 minute, 32 secunde
Oare asta ne freaca grija pe noi acum? , Lis sa-si vada de familia lui si guvernul nostru sa creeze locuri de munca , din totalul de cetateni cu drept de vot aproape 10 milioane sunt asistati sociali citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.