Caterincă Mioritică

Şefa care a muncit 24 din 24 şi agricultorul care hibernează

Ziarul de Vrancea
4 ian 2013 1640 vizualizări
ZdV începe, la debut de an, acordarea unor premii simbolice, pentru specimenele locale din administraţie şi politică, distinşi oameni de stat, cei mai mulţi, degeaba

4 ianuarie 2013
Foto Lucica Chiper
Premiile le sunt acordate, în special, pentru principalele lor preocupări în funcţiile pe bani publici pe care le-au ocupat, le ocupă şi le vor mai ocupa mult timp de acum înainte pentru că, nu-i aşa, cei mai buni mereu ajung în top.

Lucica Chiper, “portocalia mecanică”

Fosta şefă a Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) a reuşit în iarna trecută două performanţe inaccesibile muritorilor de rand. Mai întai, aceasta a inventat viaţa de director fără somn. După aceea, a avut foarte mult timp la dispoziţie pentru că starea de veghe s-a dilatat la 24 de ore pe zi. Ca un adevărat director responsabil, “Lucica de pe utilaj” nu şi-a consumat timpul caştigat aiurea şi l-a pus la dispoziţia tuturor şoferilor din Vrancea sau care trec prin judeţ. Timp de două săptămani directoarea a muncit cu sarg la deszăpezirea drumurilor naţionale. Cu toate acestea, pe şosele mai mult nu s-a circulat, semn că lipsa somnului afectează performanţele de şef. După trecerea valului de ninsoare, Lucica a mai reuşit o performanţă, dar de această dată din categoria celor accesibile şefilor locali: s-a premiat pentru activitatea intensă din timpul ninsorii. După aceea, potrivit informaţiilor noastre, directoarea s-a gandit că viaţa fără vise nu e frumoasă şi a revenit la somnicul de opt ore pe zi. Acum, madame Lucica de la rame nu mai e şef, dar lucrează tot la Drumuri Naţionale, nu mai munceşte fără întrerupere şi nici nu va mai fi premiată.

Costică bună dimiNeaţă, suspect de concediu

Ultima imagine cunoscută a şefului Direcţiei Agricole înainte de a intra în concediu, în urmă cu trei luni

Direcţia Agricolă e instituţia cu doi directori, dar niciunul nu ştie dacă e şef pe bune sau pune ştampila pe documente fără să aibă dreptul. Costică bună dimiNeaţă e în concediu de la începutul lunii octombrie, adică de trei luni şi va mai sta în hibernare politică cel puţin pană la finalul lunii ianuarie. În septembrie, USL a pus la cale planul de mătrăşire al agricultorului şef, care stătea în funcţie din 2005. Cand a auzit de detaşare, Costică bună dimiNeaţă s-a “ofilit” brusc şi a intrat în concediu medical. Înainte de finalul anului 2012, şeful Direcţiei Agricole s-a însănătoşit şi s-a întors la birou. Nu vă grăbiţi să credeţi că a revenit pentru a lucra, ci pentru a lăsa o nouă cerere de concediu, de această dată de odihnă. După atata boală, avea şi Costică Neaţă dreptul să se relaxeze un pic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bengu, acum 4101 zile, 7 ore, 28 minute, 25 secunde
A muncit 24 de ore! N-a avut timp de o baie!!!!!!!!!!!!! Fugiti ca pute!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.