Caterincă Mioritică

Oana Sarbu, despre relatia cu Robert Turcescu: "Uneori ma gandesc ca ne vom desparti"

Ziarul de Vrancea
3 ian 2013 2699 vizualizări
Adulata de mii de tineri, dupa ce, in 1987, a interpretat, cu sensibilitate, rolul Danei, din celebra pelicula "Liceenii", solista Oana Sarbu (44 de ani) este, de fel, o fire introvertita.

 

 

Intr-un interviu, ea povesteste despre actualul iubit, Robert Turcescu (37 de ani), despre fostul ei sot, compozitorul Virgil Popescu, care continua sa o viziteze si acum, dar si despre Stefan Banica jr, cu care s-a sarutat la filmari.

"M-am maritat tanara, la 21 de ani. Pe Virgil Popescu l-am cunoscut la Teatrul Constantin Tanase, unde eu eram solista, iar el era basist si sef de orchestra. M-au atras personalitatea lui si pasiunea pentru muzica, infinita. Comunicam mult, pe teme muzicale. Nu-mi aduc aminte cum m-a cerut de sotie, cred ca fost ceva firesc. Cand am divortat constatasem deja ca, uneori, oamenii nu sunt facuti unul pentru celalalt, in sensul asta", si-a inceput ea povestea vietii amoroase.

Pastreaza legatura cu fostul ei sot, Virgil

Desi multora nu li s-ar parea firesc, Oana pastreaza si acum o relatie de prietenie cu fostul ei sot: "Eu si Virgil avem un limbaj comun profund artistic, este alaturi de mine si muzical, dar si personal. Vine in vizita, ii face fotografii lui Alex Stelian, fiul meu (n.r. - pe care l-a infiat in 2009), e prieten si cu Robert, este un om bun, nu stiu cum ar fi daca nu l-as avea prin preajma. Si colaboram de 27 de ani!", ne-a mai spus Oana.

Cat priveste relatia cu Robert, Oana Sarbu nu-si face planuri de nunta, desi cei doi locuiesc impreuna de opt ani: "Nu suntem casatoriti, nici nu ne-am propus lucrul acesta. Nu stiu daca o vom face sau nu vreodata. Sunt momente cand ma gandesc ca ne vom desparti. In opt ani, de cand suntem impreuna, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, notiunea de familie la noi este sfanta - ne facem toate sarbatorile impreuna, weekenduri cu familiile noastre unite, vacante. Cu fiica lui Robert ma inteleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul in care m-a introdus in viata Ioanei - treptat, discret, firesc".

Sustine ca nu s-a iubit cu Stefan Banica jr si in realitate

Oana si Stefan Banica jr au interpretat atat de bine rolul de iubiti, in seria "Liceenii", incat a circulat ani buni zvonul ca cei doi s-ar fi iubit si afara platourilor de filmare: "Suntem prieteni, tinem foarte mult unul la celalalt si timpul a dezvoltat o prietenie constanta. Stefan avea atunci o relatie de iubire cu Cesonia Postelnicu. Cred ca totul poate fi controlat, daca vrei. Am avut si am multi admiratori... cereri in casatorie, urmariri de tot felul... pastrez scrisori mii, de la fani. Am cutii cu mii de scrisori, triate pe zone geografice"!

libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.