Caterincă Mioritică

Vranceanca Madalina Pamfile printre "concediatii" anului 2012

Ziarul de Vrancea
2 ian 2013 4722 vizualizări
Madalina Pamfile a rezistat ca asistenta TV doar o jumatate de an.Anul 2012 i-a bagat in aceeasi oala! Bianca Dragusanu, Dan Bittman,Madalina Pamfile sau Gabi Cristea au fost concediati fara regrete!

 

Faptul ca sunt vedete consacrate si ca au mii de fani nu a contat atunci cand au fost puse “pe liber” din institutiile unde erau angajate. Artistii care au ramas fara job-uri in anul care tocmai s-a incheiat au gasit puterea sa mearga mai departe.

Criza financiara din anul 2012 a lovit si o parte din vedetele autohtone, care au intrat in valul de concedieri o data cu o mare parte dintre romani. Adriana Bahmuteanu, Dan Bittman, Niculina Stoican, Bianca Dragusanu, Gabi Cristea, Madalina Pamfile sau Roxana Vasniuc au ramas fara job-uri, insa nu au disparut definitiv de pe micul ecran.


 

Adriana Bahmuteanu
Pentru Adriana Bahmuteanu este clar ca anul 2012 nu a fost printre cei mai buni. In afara faptului ca este in divort cu Silviu Prigoana, vedeta a ramas si fara job. In vara, fiul ei vitreg a concediat-o de la posturile de televiziune pe care le detine Prigoana, iar tatal copiilor ei a sanctionat-o disciplinar pentru pierderea postului din societatea de salubritate, pentru ca a absentat nemotivat de la serviciu.


 

Niculina Stoican
Desi modera una dintre cele mai apreciate emisiunii de la un post de televiziune, Niculina Stoican a primit printr-un SMS veste ca este oficial concediata. Cantareata de muzica populara a fost fortata sa paraseasca emisiunea, dupa ce a refuzat sa accepte cateva modificari impuse de productie. Daca producatorii au gasit imediat o inlocuitoare, Niculina a suferit enorm dupa ce a fost data afara si nici nu a primit o alta oferta care sa o ajute sa treaca mai usor peste acest incident nefericit.


 

Madalina Pamfile
Madalina Pamfile a rezistat ca asistenta TV doar o jumatate de an. Dupa ce a avut o vara destul de tumultoasa, in care a fost implicata in scandaluri cu diversi fotbalisti, cu familia, s-a certat cu superiorii, dar a avut si o tentativa de suicid, bruneta “s-a evaporat”. Madalina a fost data afara fara nici cel mai mic regret, insa acest lucru nu a insemnat sfarsitul carierei lui Pamfile, tanara fiind din ce in ce mai des prezenta in emisiunile de divertisment, in calitate de invitat.


 

Gabriela Cristea
La finele lunii august, Gabriela Cristea a fost anuntata tot printr-un mesj scris, la fel ca Niculina Stoican, colega ei, ca nu mai modereaza una dintre cele mai de succes emisiuni. Chiar daca lucrase mai bine de cinci ani cu aceasi echipa si show-ul ei facea audienta, faptul ca salariul Gabrielei erau unul destul de mare i-a determinat pe angajatori sa inceteze colaborarea cu ea. Faptul ca a ramas fara loc de munca a adus-o pe bruneta intr-o oarecare depresie, insa cum tot raul este spre bine, vedeta a scapat de kilogramele in plus, a avut mai mult timp pentru ea si familia ei si a inceput o afacere. Cu toate ca primeste oferte pentru a se reintoarce in televiziune, bruneta le-a refuzat pentru ca a considerat ca nu este platita pe masura pregatirii sale.


 

Catalin Crisan
Artistul Catalin Crisan era in culmea fericirii cand a aflat ca este numit in functia de director al unui post de televiziune detinut de Gheorghe Stefan, alias Pinalti, insa bucuria i-a fost spulberata dupa doar doua saptamani. La cateva zile dupa ce se asezase confortabil in scaunul de director, cantaretul a fost elegant scos din schema. Desi la momentul respectiv se spunea ca decizia a fost de comun acord, se pare ca artistul a fost demis fara drept de apel. Dupa jumatate de luna, chiar inainte de a incepe postul de televiune sa emita, Catalin Crisan si-a facut bagajul si a parasit echipa.


 

Roxana Vasniuc
Chiar daca zilele ii erau numarate la postul de televiziune muzical, unde prezenta una dintre cele mai bine cotate emisiuni, Roxana Vasniuc a sperat pana in ultima clipa ca nu va fi concediata.  Prin prisma prieteteniei pe care Roxana o are cu Adriana Bahmuteanu, tanara nu mai era in gratiile sefului ei, Silviu Prigoana. Desi nu a fost anuntata oficial, surse din interiorul postului sustin ca de anul viitor Vasniuc nu se mai afla pe listele de salarii ale postului TV. Tanara nu a fost anuntata inca, dar emisiunea ei a fost pur si simplu scoasa din grila.


 

Dan Bittman
Situatia financiara precara a postului national romanesc nu mai este un secret pentru nimeni. Faptul ca TVR-ul datora sume importante de bani, a condus la concedieri in masa si la renuntarea la unele emisiuni de succes. Pe lista concediatilor s-a aflat si Dan Bittman, a carui emisiune a fost stopata chiar inainte de termen, bineinteles din motive economice. Cantaretul din pacate nu stia nimic despre masura luata, insa a sustinut ca intelege situatia, mai ales ca stia de stiuatia financiara de la televiziunea nationala.


 

Bianca Dragusanu
Inca de la inceputul anului, Bianca Dragusanu si-a incheiat prestatia ca asistenta TV, punand aceasta schimbare din cariera ei pe seama oboselii si a problemelor de sanatate. Bianca a renuntat la job pentru a avea mai multa grija de ea, sa-si rezolve problemele cu piciorul si pentru a se odihni. Chiar daca nu a mai avut un job in televiziune, anul 2012 a fost destul de productiv pentru roscata, fiind deseori invitata in platourile emisiunilor, dar si la nenumarate evenimente.

 

cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.