Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 dec 2012 1260 vizualizări
Marean are maşină nouă. Luată şi din banii tăi

Baronul şi-a cumpărat de Crăciun un super cadou. Din banii tăi, ai mei, ai noştri şi-a luat o maşinuţă să se plimbe frumos cu ea pe străzile neasfaltate şi pline de zăpadă ale lui Didishor muştiuc. Radarul carcotaş l-a luat în plin ieri pe Marean, cand dădea o tură cu Toyota nouă, să se obişnuiască şi el cu motoraşul nou, cu tapiseria de piele şi cu aroma brăduţului odorizant. Unii-alţii spun că Marean abia aştepta noua achiziţie şi tocmai de asta nu s-a deszăpezit în Focşani, pentru a încerca aderenţa tancului pe omătul focsăngelesc. Apreciem pasiunile pentru maşini, motoare, pistoane cu injecţie şi cutii automate ale politicienilor noştri, dar vrem şi noi să putem merge pe trotuare fără să ajungem cu roţile în sus.

Revelion extrem de retro la Focsangeles

Pentru boşorogii şi divele ridate ale anilor 80, domnul preşedinte s-a gandit să le facă o mega surprizică şi să scoată din debara casetele vechi cu hituri de acum două decenii, pe alea pe care le derulai cu pixul sau cu creionul. Puştanii care sperau să vină alde Alexandra Stan, vreo Rihanna sau măcar un Justin Bieber, nici la Revelionul ăsta nu veţi urla după idolii generaţiilor contemporane. Şi în cazul în care vă întrebaţi cam cat costă formaţiile de acum o mie de ani chemate să petreacă în noaptea dintre ani, cand se dă cu artificul în centrul oraşului, da, aţi ghicit, zeci de miliarde de lei vechi. Pentru că, nu-i aşa, formaţiile vechi, de care n-a mai auzit nimeni din 1991, după ce au avut un singur hit în 1990, sunt considerate ca vinul vechi. Însă, o ştiu şi ce mai mari machitori, şi vinul se oţeţeşte în condiţii improprii. Dar, să nu carcotim, lets dance!

Cine se bate pentru organizaţiile lui Tralalin?

Ieşirea în décor a lui Tralalin lasă în urmă nişte organizaţii locale în derivă. Momeli numai bune pentru adversarii politici ai democraţilor, asta în cazul în care liberalii sau pepedediştii înţeleg să-şi întărească poziţiile în Colegiul Mărăşeşti. Răutăcismele de la alegeri amintesc de faptul că taman Pedeleul a ordonat organizaţiilor portocalii din zonă să nu se agite foarte tare pentru a veni Alin. Cu alte cuvinte, acuzaţiile de şpagă pentru deputat au mobilizat noua conducere a PDL Vrancea să se saboteze singură, numai fericire pentru duşmanii care priveau de pe margini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.