Caterincă Mioritică

Dinu Patriciu va lua pastile toată viaţa!

Ziarul de Vrancea
22 dec 2012 2020 vizualizări
Dinu Patriciu (62 de ani) va rămâne internat pentru recuperare în clinica din Milano, Italia, acolo unde a suferit un transplant hepatic. Magnatul trebuie însă să urmeze un tratament cu medicamente imunosupresoare, pentru ca organismul să nu-i respingă noul ficat.

Intervenţia chirurgicală la care a fost supus Dinu Patriciu în cursul zilei de vineri a avut succes, omul de afaceri începând deja procedurile de recuperare în clinica Ospedale Niguarda din Milano.

Pentru ca organismul să nu-i respingă noul ficat, Patriciu va trebui să urmeze tot restul vieţii un tratament cu medicamente imunosupresoare, pilule care ajută sistemul imunitar să se obişnuiască cu noul organ, fără să-l perceapă ca pe un corp străin.

Dinu Patriciu suferea de ciroză în stare avansată, el aşteptând mult timp un ficat de la un donator compatibil.


Libertatea.ro

 

 

22.12.2012-Dinu Patriciu a primit noaptea trecută UN FICAT NOU

 Următoarele ore sunt CRITICE

Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost operat cu succes de medicii din Milano. El a fost supus, noaptea trecută, unui transplant de ficat.

Patriciu suferea de ciroză într-o formă avansată și a fost supus unui transplant de ficat a avut loc într-o clinică de lux din Milano și a costat 150.000 de euro. De altfel, omul de afaceri aştepta de multe luni un organ compatibil.

Primele 48 de ore după transplant sunt critice, susțin medicii. Pacientul va rămâne în spitalul de la Milano pentru recuperare și va fi nevoit să urmeze toată viața un tratament cu medicamente imunosupresoare, pentru ca organismul să nu respingă noul organ.

Potrivit unor surse apropiate omului de afaceri, citate de realitatea.net, Patriciu vrea să se stabilească în Marea Britanie după externare.


www.evz.ro 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
băshimea, acum 4133 zile, 11 ore, 34 minute, 13 secunde
Cine uită istoria e condamnat să o repete ! Altă referință decat istoria nu avem ! Ce a făcut pentru binele poporului cei care au condus în trecut la fel o să facă și în viitor !
nnn, acum 4133 zile, 12 ore, 10 minute, 42 secunde
suferinta umana????? dar genocidul produs de saracie nu este suferinta? cati oameni isi iau zilele, cati au ales calea pribagiei si trudesc din greu la straini despartiri de familii, copii lasati pe citeste integral
, acum 4134 zile, 3 ore, 5 minute, 28 secunde
cu cata usurinta vorbiti despre suferinta umana...daca erati viteji sa va exprimati parerea inainte de a fi aflat de ea...
barosoo, acum 4134 zile, 12 ore, 12 minute, 6 secunde
@paul,și @patriciu talharul, Nu el este de vină deoarece nu a furat singur de capul lui industria petrolieră ! Ce s-a întamplat cu trecutul și cum au ajuns aceste bogății ale poporului în citeste integral
patriciu talharul, acum 4135 zile, 43 minute, 15 secunde
asta si omul de afaceri , este un hot,mai oameni buni ii numim pe astia care ne-au spoliat tara oameni de afaceri, adica ne-au bagat noua mana in buzunar pana la cot, ne-au furat tot ce se poate fura citeste integral
paul, acum 4135 zile, 8 ore, 59 minute, 12 secunde
i s-a pus la ficat jaful pe care l-a facut in industria petroliera, spurcaciunea asta de om a praduit pe fata tara asta de miliarde de euro, a luat rompetrolul pe te miri ce de la statul roman si l-a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.