Caterincă Mioritică

Animaţie, poveşti despre prietenie şi acţiune la Cinema Balada

Ziarul de Vrancea
20 dec 2012 943 vizualizări
V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte? Răspunsul îl puteţi afla dacă vizionaţi filmul pe care îl propune Cinematograful Balada din Focşani: „Marea cursă de Crăciun”, ce va rula sambătă, 22 decembrie, şi duminică, 23 decembrie, de la ora 15,00

Chiar şi tehnologia dă greş uneori, iar unul dintre sutele de milioane de copii de pe Pămant a fost uitat şi nu-şi primeşte cadoul. Aceasta este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony, el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor…Filmul de animaţie durează 97 de minute, iar vocile personajelor sunt interpretate de James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton şi Ashley Jensen. Coloana sonoră a filmului include piesa „Santa Claus Is Comin' To Town” a lui Justin Bieber, de pe noul său album, „Under The Mistletoe”. Şi pentru că se apropie Crăciunul, Cinema Balada le oferă tinerilor o ecranizare despre ce înseamnă prietenia şi iubirea: ”Dansul dragostei 4: Revoluţia”. Acesta ridică ştacheta cu scene fără egal, filmate în 3D, în Miami, unde un grup de tineri artişti ies în stradă pentru a face ce ştiu ei mai bine: să danseze! Ei se împrietenesc cu o tanără, fără şă ştie că este fiica şefului lor, pe care o atrag în trupă.

Filmul rulează sămbătă şi duminică de la ora 17,00. Seccesul cu filmul „Taken 2: Teroare în Istambul” a determinat Cinama Balada să îl menţină şi în această săptămană. Rolul principal este jucat de Liam Neeson, filmul fiind plin de suspans. Dacă sunteţi dornici de acţiune, sunteţi aşteptaţi la Balada la acest sfarşit de săptămană de la ora 19,00. Preţul biletului de intrare la film este de 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.