Caterincă Mioritică

Ultimele barfe dinainte de alegeri: Usele l-a chemat pe K 1 Răducu Fornea să facă paranghelie

Ziarul de Vrancea
8 dec 2012 2979 vizualizări
Oamenii partidului roşu, în jurul căruia se agită ca un electron năucit liberalii, se pregătesc pentru Revelionul care ar putea veni mai devreme pentru ei, în noaptea de 9 decembrie.

Ieri a fost văzut plimbandu-se prin Focsangeles, cu părul în vant, renumitul K 1 Răducu Fornea, artistul emerit care este extrem de preocupat de organizarea evenimentelor pentru baron, pesede şi, mai nou, pentru usele, toate pe bani publici, evident. După experienţa de la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cand în Piaţa Unirii s-a făcut o petrecere fasaită, este de aşteptat ca şi duminică să se hăhăie în centrul oraşului. Noi suntem de părere că, uneori, e mai bine să fie temperaţi în a-şi manifesta bucuria. Mai ales că barfotecile spun că PSD se va despărţI curand de PNL pentru o nouă îmbarligătură cu PDL.

Comunitarul, lipiciul şi politicianul

Poliţiştii locali din Focşani pot răsufla uşuraţi. A trecut campania electorală şi au scăpat şi ei de stresul de a păzi afişele candidaţilor la Parlamentul Romaniei. Aceste săptămani au fost crunte pentru leneşii din subordinea Primăriei Focşani, care au fost nevoiţi să nu închidă un ochi din cauza bărbaţilor şi a cucoanelor care se visează deputaţi şi senatori de Vrancea. După ploaia cruntă de duminică noaptea, poliţiştii locali au fost văzuţi la începutul săptămanii, agitandu-se, că meclele candidaţilor se dezlipeau încet dar sigur de pe panourile de publicitate electorală. Unii dintre ei au mers pe la librării şi prin piaţă după tuburi cu lipici pentru usl-ard-pp-dd-udmr şi care dracu’ mai e!

Vili a ieşit din secţie înainte să mai fraudeze

Smardoiul braconier de la Suraia, Vilişor Stan, a ales să se retragă în glorie din secţia de votare, să-i lase pe alţii să încerce să fie corecţi la parlamentare, mai ales că el n-a fost în stare să fure şi să nu se lase prins. Omul cu dosar beton la DNA a fost sfătuit de partidul roşu să bată pas de defilare înapoi, mai ales că a atras atenţia exagerat de mult. Şi nu cu lanţul de murator la gat, ci prin atitudinea lui de ultim ţăran care habar n-are că într-o doamnă se dă cu flori, nu cu pumnii. Este curios acum cine va mai aduna voturi cu sutele, cu miile la Suraia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
valy, acum 4155 zile, 23 ore, 33 minute, 1 secunda
Io-te, ma, ca nu se poate asa cum vreti voi, portocalii, pardon, verzii sau mai stie dracul ce culoare ati mai avea.
@grigu, acum 4156 zile, 1 ora, 6 minute, 27 secunde
Unde vezi tu campania electorala? Cred ca esti spalat pe creier, cetatene alegator. Ti s-a spus cu cine sa votezi sau sa nu votezi?
grigu, acum 4156 zile, 5 ore, 24 minute, 25 secunde
Cat de disperati sunteti ca nici macar azi n-ati renuntat la mancat din dosul usl-ul si sa faceti campanie pdl-ului intr-un mod ilegal si lipsit de elementarul bun simt jurnalistic. Sa va fie rusine , citeste integral
Ulise Grosu, acum 4156 zile, 6 ore, 17 minute, 23 secunde
Eu cred ca USL-ul nu ar trebui sa se bucure prea mult ca urmare a rezultatelor previzibile de la alegerile din data de 09.12.2012, deoarece in Vrancea "purceaua este moarta in cotet". De ce citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.