Caterincă Mioritică

cancan.ro:Vranceanca Madalina Pamfile isi bate joc de diamantele primite de la amantul din Monte Carlo, dar strange banii de la el pentru o casa

Ziarul de Vrancea
12 nov 2012 1103 vizualizări
Desi sustine ca nu are niciun iubit oficial, Pamfile nici nu infirma zvonurile cum ca ar exista un barbat in viata ei. Bruneta primeste cadouri de mii de euro din partea unui milionar din Monte Carlo, pe care nu stie sa le aprecieze

 

De cateva luni, Madalina Pamfile este cuplata cu un milionar care locuieste in Monte Carlo. Cel putin asa povestesc apropiatii foastei asistente TV. Desi sustine ca nu este implicata intr-o relatie serioasa, tanara primeste aproape zilnic cadouri in valoare de mii de euro, dar si bani de buzunar, de la iubitul misterios.

De curand, bruneta a primit cadou un ceas Rolex auriu

De curand, bruneta a primit cadou un ceas Rolex auriu

 

Fosta asistenta TV isi imprumuta bijuteriile prietenelor, apoi uita sa le mai ceara inapoi

Fosta asistenta TV isi imprumuta bijuteriile prietenelor, apoi uita sa le mai ceara inapoi

Asa se face ca fosta asistenta TV afiseaza diamante in valoare de 20.000 de euro, ceas Rolex de aproape 3000 de euro sau alte accesorii scumpe la aproape toate aparitiile. Fie ca se imbraca sport sau elegant, bruneta nu renunta la aceste bijuterii. Cu toate ca putine vedete autohtone au parte de diamante, Pamfile nu apreciaza deloc aceste lucruri.

Madalina Pamfile are un set cu diamante in valoare de 20.000 de euro

Madalina Pamfile are un set cu diamante in valoare de 20.000 de euro

Din informatiile noastre, de curand, bruneta a pierdut un cercel, lucru care nu a deranjat-o absolut deloc, ba chiar s-a amuzat, spunandu-le prietenelor ca ii va cere iubitului ei sa ii comande o pereche noua. De altfel, Pamfile imprumuta diverse bijuterii prietenelor sale, pe care nu le mai cere inapoi sau uita complet de ele.

Daca de bijuterii nu are deloc grija, banii primiti de la iubitul ei ii strange pentru a-si cumpara o casa. Tanara le-a povestit prietenelor ca s-a saturat sa plateasca o chirie exorbitanta pentru apartamentul cu trei camere in care locuieste singura si ca isi doreste sa investeasca tot ce castiga intr-un loc al ei. Pana cand va reusi sa stranga suma necesara, bruneta a renuntat la shopping, preferand sa faca drumuri mai dese la Monte Carlo, si sa-l lase pe iubitul ei sa o imbrace si sa o incalte cu lucruri noi.

www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 4154 zile, 5 ore, 57 minute, 24 secunde
mai ziaristi lui peste prajit,mai terminati cu curvele voastre,alceva nu aveti ce publica,nu ne intereseaza curvele din Vrancea
g, acum 4154 zile, 10 ore, 50 minute, 6 secunde
iubitul asta al ei e de la Focsani de va intereseaza pe voi asa tare? poate ca da!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.