Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun! Doamna de fier le stă în gat useliştilor

Ziarul de Vrancea
9 nov 2012 1002 vizualizări
Pentru cei care se aşteptau ca în această campanie electorală, candidaţii bărbaţi, sau mă rog, băieţei, să se bată parte în parte pentru voturi, să îşi dea la glezne şi să se faulteze, se pare că nu e chiar aşa

Din ce spun sursele noastre bine informate, se pare că atenţia useliştilor a fost atrasă de o doamnă blondă. Aşa sunt ei, n-au femei candidat, aşa că pun ochiul pe femeile altor partide. Cam aşa ceva s-a întamplat în cazul doamnei de fier Mireluş Baznaitoarea, care pare a le sta în gat lui Ninel, dar şi lui Marean. Candidatura sa a fost atent verificată, fiecare filă din dosar citită şi răscitită. Şi pentru că la candidatură n-au mai avut ce face, adversarii se gandesc acum ce i-ar mai putea face prin colegiul rural, în care se bate cu doi hăndrălăi politicienii. Domnilor, chiar vă ştim nişte eleganţi, ce pisicii voştri? Nu ştiţi că în doamne nu se dă decat cu flori, bijuterii, parfumuri şi blănuri? Ei, în acest caz credem că ar accepta şi un loc de deputat. 

Nicoara de Tulnici, o nucă prea tare pentru hOlteni? 

Răspandacii de informaţii din Tulnici vorbesc din ce în ce mai mult despre proaspăta revenire în fruntea Ocolului Silvic Privat de la Tulnici a lui Costel Nicoară, fost-fost-fost şi recent revenit şef peste vreo 14.000 ha de pădurici. Şi cum că justiţia obedientă lui Marean i-a dat din nou caştig de cauză lui Nicoară , hAlin hOlteanu, preşedintele Obştii, n-a prea avut loc de întors şi a trebuit să-l numească iar şef, deşi un minister răspunzător de păduri nu i-a dat aviz proaspăt revenitului şi nici nu i-l va da prea curand. Conform surselor, Partidul Stat a început să lucreze şi are nevoie de bani, iar cum pe criză “sponsorii” au cam emigrat, se caută soluţii. Aşa că, din săraca pădure, proaspăt revenitul are sarcina să taie la greu, chiar dacă, pe numele său şi a unor amici de-ai săi zac prin birouri plangeri penale, care mai de care mai felurite. Sau tocmai de aia! Că mai sunt şi alţii care au tăiat de miliarde şi sunt în libertate, că justiţia umblă cu ochii legaţi. Şi chiar dacă Nicoară a petrecut o noapte la arest într-un dosar în care, printre altele, este acuzat că a cam dat teancul de bani dintr-un buzunar în altul, ambele aparţinandu-i! De autosesizat nici nu prea are cine să se autosesizeze, mai ales că este în campania electorală. Se anunţă partizi mari! 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.