Caterincă Mioritică

Mădălina Pamfile îşi pune silicoane în două săptămâni: "Sunt ditamai gloaba şi am nevoie de sâni mai mari"

Ziarul de Vrancea
6 nov 2012 1985 vizualizări
Mădălina Pamfile s-a decis! Sătulă să aibă un decolteu frumos doar cu ajutorul pernuţelor de silicon din sutien, fosta asistentă TV a luat hotărârea de a face ceva definitiv în acest sens.

 

Madalina Pamfile

 

După ani de zile în care a apelat la diverse trucuri pentru a avea un bust mai mare, Pamfile s-a hotărât să "îngroaşe" rândurile asistentelor siliconate. Decizia este pe cale de a fi pusă în practică, deoarece ea şi-a făcut deja controalele preliminare unei astfel de intervenţii chirurgicale.

"O să îmi pun silicoane în două săptămâni. Nu o să optez pentru o mărime mare, ci pentru una care să se potrivească înălţimii şi greutăţii mele. Dacă eram mai micuţă de statură şi aveam 1,60m poate nu făceam asta, dar aşa, la 1,76 am nevoie. Mai port şi tocuri, sunt ditamai gloaba şi cred că îmi va sta bine cu sâni mai mari", a declarat Mădălina Pamfile în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Pentru a trece mai uşor peste durerile post operatorii, Mădălina a chemat-o la Bucureşti pe mama ei care, spune ea, o sprijină în decizia pe care a luat-o.

"Mama mă înţelege, ea a avut mereu sâni mai mari şi cred că îşi dă seama cum mă simt. O să vină aici să aibă grijă de mine, pentru că nu voi ieşi din casă câteva zile. Nu se pune problema să vin la televizor a doua zi după operaţie şi să-mi arăt noul bust", ne-a mai declarat fosta asistentă TV.

Iubitul Mădălinei nu este prea încântat de hotărârea pe care a luat-o aceasta, dar acceptă situaţia de nevoie.

"Ştie că sunt încăpăţânată şi că nu are ce să-mi facă. Nici cu buzele nu a fost de acord, dar s-a obişnuit", a mai povestit ea.

Întrebată cine suportă costurile operaţiei de siliconale, Pamfile a recunoscut că, spre deosebire de mărirea buzelor, nu poate suporta ea toată suma, astfel că vor contribui şi părinţii ei cu o parte din bani.


www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Roibu , acum 4160 zile, 10 ore, 11 minute, 16 secunde
bravo,gloaba mica si nebunatica, baga-ti si niste bashici de porc
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.