Caterincă Mioritică

VIDEO!!!Ce a făcut rapperul focşănean ADRIAN ŢUŢU cu banii câştigaţi la ROMÂNII AU TALENT

Ziarul de Vrancea
28 oct 2012 8222 vizualizări
Rapperul focşănean Adrian Ţuţu a primit 120.000 de euro după ce a câştigat primul sezon al emisiunii-concurs "Românii au talent", de la PRO TV. El spune, pentru libertatea.ro, cum a cheltuit o parte din bani şi pe ce plănuieşte să cheltuiască restul.

Adrian Ţuţu, băiatul care impresiona în primul an de "Românii au talent" prin puternicul mesaj social transmis prin piesele sale, a ajuns acum la 20 de ani. A mai pus câteva kilograme pe el, s-a mutat din Focşani în Bucureşti şi munceşte din greu la primul album, ajutat de Boier Bibescu.

Rapperul spune că primul lucru pe care l-a făcut a fost renovarea apartamentului de la Focşani. "Am investit în apartamentul acela, să îl renovez. Aici, în Bucureşti, unde vreau să rămân, locuiesc în chirie (tânărul a închiriat un apartament în zona Berceni - n.r.). Vreau foarte mult să îmi iau un apartament în Bucureşti. Vând apartamentul din Focşani, mai pun din banii pe care îi am din premiu şi îl cumpăr, cât de curând", spune Adrian Ţuţu.

Rapperul focşănean  Adrian Ţuţu-Foto : libertatea.ro


Încă de anul trecut, s-a apucat de şcoală. S-a înscris la seral, la Liceul Hyperion, iar acum este în clasa a X-a. "Cum am spus şi în emisiune, eram hotărât să fac liceul". Tot acum face şi şcoala de şoferi.

Cât despre muzică, a început să câştige cu adevărat bani din asta. "Am 1-2 concerte pe săptămână, chiar pot să spun că trăiesc din muzică. Acum, lucrez la un album pe care vrem să îl terminăm - eu şi Boier - în vara lui 2012. Piesele vor fi lansate una după alta, pe net. Vor fi vreo 12, cred, majoritatea cu alte vedete invitate, cum a fost Nicola". 

Luna trecută, Adrian Ţuţu a lansat primul său videoclip din carieră, pentru piesa "Cum ar fi?" (feat. Nicola).


Libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Marehan, acum 4195 zile, 4 ore, 55 minute, 22 secunde
Bravo,ma "patroane",esti un exemplu"demn" de urmat....macar sper sa te tii de scoala...:)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.