Caterincă Mioritică

"Dansez pentru tine": primele 2 echipe condamnate la duel

Ziarul de Vrancea
27 oct 2012 848 vizualizări
Vineri seara, opt echipe si-au inceput visul de 50.000 de euro interpretand "Harap Alb"

Sezonul al-XIII-lea din "Dansez pentru tine" a debutat vineri seara, la ProTV, cu 8 echipe, care au declarat ca vor face tot posibilul ca sa isi indeplineasca visul.

In urma celei de-a doua probe de dans, valsul, clasamentul final arata in felul urmator:

Locul I: Max si Diana

Locul II: Valentina si Serban

Locul III: Oana si Ali

Locul IV: Monica si George

Locul V: Bianca Carol

Locul VI: Nicoleta si Hainer

Astfel, cele doua ehipe care ajung la duel sunt Andreea-Pavel si Marian-Adriana.

UPDATE

23:50 Monica Davidescu lupta alaturi de partenerul ei George. Ei au deschis competitia cu dansul de basm si au reusit sa ii impresioneze si pe cei din sala, si pe membrii juriului.

23:25 Max Dragomir si partenera sa, Diana, au fost echipa serii. Juratii au avut numai cuvinte de lauda dupa dansul lor si au primit, dupa prima runda, cel mai mare punctaj din concurs.

22:55 Hiena, alaturi de partenera sa Valentina, a facut impresie buna inca de la prima editie "Dansez pentru tine". "A fost cel mai bun dans", au declarat juratii, motiv pentru care l-au si rasplatit cu cele mai bune note din concurs. VIDEO cu MOMENTUL aici

22:40 Bianca Dragusanu a deschis concursul Dansez pentru tine, alaturi de partenerul Carol Soldea, cu dansul de basm, care s-a transformat rapid intr-un dans latin.

Bianca Dragusanu s-a dezlantuit din prima editie Dansez pentru tine. Rochia a tradat-o

21:55 Primul dans al Nicoletei Luciu din concurs. Ea lupta alturi de partenerul ei, Attila Hainer. Notele primite pentru dansul de basm: 8; 8; 5,5; 7.5; 7,5. VIDEO cu MOMENTUL AICI

21:40 Pavel Stratan lupta alaturi de Andreea Preda. Primul dans: basm. Iar notele primite au fost: 7.5; 7.5; 6; 7.5; 7.

21:20 Primul dans al lui Marian Dragulescu alaturi de partenera sa Adriana Lupu a fost basmul lui "Harap Alb". "Scena" a avut loc intr-un grajd, iar sportivul a jucat rolul de "martoaga". VIDEO cu MOMENTUL AICI 

21:00 Echipa Oana Ionita-Kovacs Ali Stoica a spart gheata si a deschis editia cu un dans de basm. Notele primite au fost: 8; 8.5; 7.5; 8.5 si 8.5.

In aceasta seara, telespectatorii ProTV au plutit pe ritmuri de vals alaturi de cele opt perechi intrate in concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro si au putut vedea cum este spus in pasi de dans unul dintre cele mai indragite basme romanesti, Povestea lui Harap Alb.

DIN CULISE

In culisele de la "Dansez pentru tine" e intotdeauna distractie, dar se si munceste foarte mult, iar concurentilor le sunt testate toleranta la stres, rabdarea si calitatile fizice.

Repetitiile au fost epuizante pentru multi dintre concurentii celei de-a 13 editii "Dansez pentru tine". Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu au fost campioanele accidentarilor si intamplarilor iesite din comun, dar au reusit sa iasa de fiecare data cu umor din toate.

Bianca s-a enervat pentru ca nu ii ieseau figurile si chiar si-a ridicat la un moment dat tricoul, astfel incat i s-a vazut sutienul. Luciu a fost afectata, asa ca a ajuns si la spital, iar ranile de pe picioarele ei sunt marturie.

Ambele au fost cat pe ce sa lesine la repetitii, Bianca de mai multe ori chiar.

Informatii luate din stirileprotv.ro si cancan.ro

 

www.ziaruldeiasi.ro

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.