Caterincă Mioritică

D-ale campaniei: Tralala a izgonit-o pe Lady Gaga la Brăila să-i cante lui Alejandro

Ziarul de Vrancea
26 oct 2012 2469 vizualizări
Lady Gaga a fost la un pas să cante la Focşani. Nu mai vine din cauza lui Tralalin, dar va interpreta imnul de campanie pentru Nazare la Brăila. Pedeliştii vor să ia voturile mămicilor cu medicul Ralucea Ioan. Aflaţi de mai jos sloganul său. O vorbă spune că vei culege ceea ce semeni. La Adjud, Tralalin a cules Secară

Degetele noastre denigratoare abia aşteaptă campania electorală. Moment de maximă “sinceritate” pentru politicieni, care parcă alimentaţi cu baterii duracell, daţi cu tămaie şi îndopaţi cu un complex generos de vitamine şi minerale, ne învăluie, ne agresează vizual, ne agasează cu sms-uri, felicitări, ameninţări, ne promit, ne mint, ne bagă în seamă, ce să mai… Şi pentru că nouă ne sunt dragi de nu mai putem după ei, le adunăm nişte ziceri şi glumiţe care să le condimenteze şi lor campania, nu doar ei să ne toace nouă banii prin Parlament sau prin delegaţii în Noua Zeelandă sau Brazilia.

Pe alte maluri curg mai multe voturi

Chiar dacă numai ne-a amăgit că vine şi candidează şi rupe gura targului în Vrancea, fostul ministru de grădiniţă Alexei Nazare nu trebuie scos din schema glumiţelor. Deşi, credem noi, cea mai mare glumă (a se citi ţeapă) i-a fost servită de colegul său de generaţie, Alin Tralalin, care s-a învartit şi răsucit şi l-a lăsat pe malul Dunării, la Brăila, minţindu-l că acolo curg mai multe voturi decat pe Milcov. Aburiţi la Festivalul Bachus  de un neamţ cu mustaţă naşpa dar expert în mambo nr. 5 pe multe mii de euro, focşănenii tocmai au ratat-o pe Lady Gaga, cea care îI va canta imnul de campanie lui Alexandru. Se ştie doar refrenul celebru Ale, Ale, Alejandro!

Votaţi suzeta

Şi dacă Alexei nu mai vine, se pare că în Focşani va candida Ralucea Ioan, fost lider al organizaţiei de tineret de la democraţii vranceneşti, pană ce doamna a ajuns medic ginecolog şi director de spital pe la Bucale. Se ştie doar că trei sferturi dintre mămicile tinere din oraş au născut pe la Polizu, sub îndrumarea Ralucii. Cum acest electorat sigur îi va fi recunoscător pentru aducerea pe lume în bune condiţiuni a odraslelor scancitoare, o campanie electorală adaptată mămicilor nu strică. Iar noi oferim slogan pe gratis, nu cerem taxa mare de cezariană pe care o practică doamna doftor. “Te-ai crăcănat şi votul mi l-ai dat!” Şi, desigur, Ralucea Ioan va împărţi în campanie lapte praf şi suzete. Ultimele sunt pentru tătici. 

De veghe în lanul cu…

FOTO: George Clooney, candidat citrician în Colegiul criminal 6 derutaţi

Şi vă mai zicem una tot de la pedelei, şi nu despre Tralalin, despre care am auzit că s-ar fi înţeles cu Marean să facă nişte pseudo-bătălii pe la Focşani şi pe la Mărăşăşti. Nu vă zicem despre el că încă se mai gandeşte unde va candida. Dar vă zicem despre necunoscutul om de afaceri grizonat ca George Clooney pe care citricienii l-au găsit pentru colegiul criminal 6 derutaţi. Este vorba despre Floricel Mihăiţă Secară, care se pregăteşte să se ia la trantă cu de Ceprean Nica sau, mai bine, de Victoraş Roman. Despre găselniţa PDL pentru Colegiul Adjud nu putem pentru a spune decat că pedeliştii au ales Secară din lanul cu cucuruz. Şi cam atat vă zicem despre candidaţi, săptămana viitoare mai urmează.  

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.