Caterincă Mioritică

Va fi oare sancţionat Ginerică Avasiloaie şi de Poliţie?

Ziarul de Vrancea
26 oct 2012 1305 vizualizări
Amendat de judecătorii de la Cluj, Ginerică ar trebui să intre puţin şi-n comisia de disciplină de la Miliţie

Dosarul corupăciunii de la Cluj Napoca al baronului preşedinte al provinciei europene Vrancea tinde să devină o poveste de prostit proştii. Asta pentru că, după cum ne-am informat şi noi, Marean al nostru îi persiflează pe judecători şi le spune verde în faţa că acuzaţiile împotriva sa ar fi “SF-uri”, de parcă vorbim de filme regizate de Steven Spilberg. Pe langă îngamfarea baronească, mai descoperim şi primari duşi cu capul, care o sfidează şi ei pe Coana chioara justiţica şi, mai ales, poliţai care nu vor, nu pot, sunt impotenţi deci, să pună în practică nişte ordine. Să trăiţi, asta nu se mai poartă. Acum, purtătorii de epoleţi, cu lipsă de sange în instalaţie, întreabă întai la baronel dacă e bine să pună în aplicare directivele din justiţie. Altfel nu ne explicăm de ce distinsul Ginerică Avasiloaie a fost amendat la Cluj, pentru că n-a pus în aplicare un ordin al judecătorilor pentru a o aduce la proces pe o doamnă dragă domnului preşedinte. Pentru insubordonare, Ginerică a şi fost amendat.

Iar noi ca proştii, care suntem învăţaţi de mici să respectăm legea şi ordinea, stăm şi ne gandim, că asta încă ne place să facem, oare n-ar trebui şi Poliţia Vrancea să-l cerceteze disciplinar pe miliţianul Avasiloaie? Oare n-ar trebui sancţionat pentru neîndeplinirea sarcinilor de muncă în punerea în aplicare a deciziilor de la Cluj? Sau măcar mustrat… Cum însă Ginerică o ardea la festival cu Manuhela blondă a fratelui Miron, înţelegem că servitutea faţă de partid şi stăpan primează în faţa oricărei decizii din Justiţie. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
george, acum 4193 zile, 5 ore, 35 minute, 1 secunda
militianul asta betiv trebuie spanzurat ...nu e de ajuns penalizat . un alcoolic balos , negru si urat , pion principal in lumea interlopa din Focsani .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.