Caterincă Mioritică

Galerie Foto: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la petrecerea Unica 15 ani

Ziarul de Vrancea
25 oct 2012 1360 vizualizări
Vedetele din România s-au întrecut în ţinute elegante şi sexy la petrecerea Unica 15 ani care a avut loc aseară la Bucureşti. Vezi cum s-au îmbrăcat Camelia Şucu, Andreea Ibacka, Elena Gheorghe, Carmen Brumă şi multe alte vedete autohtone! de Erika Chivu, 25 Octombrie 2012

 

Camelia Şucu şi Carmen Brumă

Ambele vedete au strălucit în ţinute negre foarte elegante. Camelia Şucu a optat pentru o rochie elegantă şi sobră foarte potrivită pentru vârsta şi silueta ei. O apariţie elegantă şi rafinată.

Carmen Brumă ar fi putut defila pe covorul roşu alături de oricare vedetă de la Hollywood în această rochie de gală super sexy cu spatele gol. Accsoriile, machiajul şi coafura i-au dat un aer glam.

Vezi cum s-a îmbrăcat Andreea Bănică la petrecerea Unica 15 ani!

camelia sucu si carmen bruma

Alexandra Bădoi şi Ana Maria Gheorghe

Cele două prezentatoare TV au optat pentru rochii diferite, dar foarte frumoase amândouă. Alexandra Bădoi a fost superbă în rochia roşie vaporoasă fără bretele, iar Ana Maria Gheorghe a optat pentru o little black dress, de asemenea fără bretele.

Alexandra Bădoi şi Ana Maria Gheorghe

Dana Rogoz şi Simona Pătruleasa

Două vedete foarte stilate care s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor şi de această dată. Simona Pătruleasa a fost o divă sexy în negru, în timp ce Dana Rogoz a ales o rochie cu crăpătură într-o nuanţă frumoasă de piersiciu accesorizată cu un clutch cutie supradimensionat.

Şi Loredana a purtat o rochie foarte frumoasă. Vezi aici cum a arătat!

Dana Rogoz şi Simona Pătruleasa

Elena Gheorghe şi Paula Chirilă

Încă două rochii negre pe stiluri diferite. Elena Gheorghe a fost sexy într-o little black dress cu franjuri care  i-a scos în evidenţă silueta, iar noua culoare a părului îi vine de minune. Paula Chirilă a ales o rochie  mai sobră cu mâneci lungi, dar decolteul adânc şi aplicaţiile argintii au reuşit să o scoată în evidenţă.

Elena Gheorghe şi Paula Chirilă

Anca Rusu şi Ştefan Lungu

Anca Rusu a fost delicată şi femină şa braţul lui Ştefan Lungu. Ea a purtat o rochie albă diafană cu o curea neagră în talie, în timp ce el a optat pentru un costum elegant cu papion. Unul din cele mai frumoase cupluri prezente la petrecerea Unica 15 ani!

Încă 4 bărbaţi celebri şi sexy la petrecerea Unica 15 ani!

Anca Rusu şi Ştefan Lungu

 

 


www.unica.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.