Caterincă Mioritică

VIDEO. CU VADIM LA PSIHIATRU. "Băga-mi-aş p...! E o handicapată!". DE CE A "ÎNNEBUNIT" TRIBUNUL?!"

Ziarul de Vrancea
24 oct 2012 2011 vizualizări
Înjurături ca la uşa cortului, urlete în emisuni în direct şi discursuri naţionaliste. Corneliu Vadim Tudor s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin apetitul său pentru scandal şi vulgaritate, cu toate că fost la un pas de a deveni preşedintele României.

În ultima vreme, însă, colericul lider al PRM nu se mai ceartă cu politicienii, ci schimbă ţipete de mahala cu personaje din showbizul autohton.

Prezent la toate emisiunile de scandal, Vadim comentează orice subiect, de la politică la violatoarea taximetriştilor şi se-njură ca pe stadion cu "Moculeasca" şi "Zăvoranca".

 

 

Cum incidentele din viaţa Oanei Zăvoranu nu se mai termină, unul din ele îl are ca protagonist pe Vadim Tudor. Zăvoranu susţine că, în urmă cu patru ani, politicianul ar fi încercat s-o violeze.

Pentru că a reacţionat la acuzaţii, Vadim şi le-a pus în cap şi pe Oana şi pe mama ei, Marioara. A ieşit un scandal dorit de toate emisiunile de cancan. "Cine e, mă, c... asta? Tu nu te vezi, mă, cum arăţi?

Băga-mi-aş p...! Vrei să te iau ca-n Rahova?", a urlat Vadim la Marioara Zăvoranu, în parcarea unei televiziuni:

 

VADIM, MĂRINIMOS. Recent, Vadim s-a luat la harţă şi cu fosta soţie a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu. Politicianul şi-a ieşit din fire pentru că Mariana, pe care o angajase, din milă, ca redactor la ziarul său, "Tricolorul", nu se ţinea de muncă.

"Acum îl înțeleg pe Horia Moculescu. E o handicapată! Nu-i place munca", a urlat, în direct, Vadim, adăugând că "Poate a scos mai mult pe linia de centură unde am trimis-o. Cine știe ce i-au băgat ăia la chiloți".

 

MAI SENZAŢIONAL CA DD. Lui Vadim nu-i place nici comparaţia cu Dan Diaconescu. Enervat, liderul PRM a declarat, într-o emisiune în direct, că Diaconescu este un "Puradel fără dinţi care vrea să ajungă preşedinte".

Ieşirile nervoase ale lui vadim Tudor au devenit celebre în mediul online, pe reţelele de socializare. Printre acestea se regăseşte şi cearta politicianului cu executorii, din sediul PRM:

 


Vadim, despre Băsescu: "Îl rad pe chiorul ăsta!". Pe Emil Boc îl consideră "Piticul porno"

 

Cu Vadim la psihiatru

Psihiatrul Gabriel Diaconu susține că „personajul” Corneliu Vadim Tudor este perfect conștient de ceea ce spune și că își calculează orice mișcare pentru a câștiga voturi. Grav este însă că popularitatea acestuia poate fi considerată un indicator mintal al populației. 

„Corneliu Vadim Tudor reprezintă, ca și viitorul președinte ale țării Dan Diaconescu sau ca Gigi Becali, un politician prototip, un personaj interpretat în mod voit. Niciunul dintre ei nu este vreun nevrotic sau vreun psihopat filmat întâmplător. Ei înțeleg destul de bine  psihologia colectivă, apetitul maselor pentru vulgar".

Insultele la adresa unor personaje cu reputaţie proastă din showbiz-ul autohton alimentează, de asemenea, obiceiuri încetăţenite în mentalul colectiv al românilor.

„Gestul de-a înjura o femeie în public nu face altceva decât să satisfacă foarte specific anumite fantezii și fetișuri ale audienței, într-o țară în care întâmplarea face ca femeile să fie obiecte ale abuzurilor. Sunt oameni care îl vor aprecia pentru asta, care în sinea lor se gândesc că ar face la fel”, adaugă medicul. 


www.evz.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.