Caterincă Mioritică

Bianca Drăguşanu îl ţine pe jar pe Adrian Cristea: "Ţi-o arăt, dar nu ţi-o dau!"

Ziarul de Vrancea
18 oct 2012 1210 vizualizări
Bianca Drăguşanu (30 de ani) a decis să îl reprimească în viaţa ei pe Adrian Cristea (29 de ani), care a înşelat-o cu Tania Budi, însă numai el ştie, săracul, prin câte probe trebuie să treacă pentru a intra din nou în graţiile vedetei. Ea le-a povestit unor prietene că nu au făcut sex până acum, dar că umblă dezbrăcată prin dormitor, ca să-l scoată din minţi pe “Prinţ”.

“L-am iertat pentru că ştiu că mă iubeşte, că eu sunt marea lui dragoste, însă îl mai perpelesc un pic până să ajungem din nou în pat, căci m-a supărat rău. Umblu goală prin casă şi îi zic «Prinţe, ţi-o arăt, dar nu ţi-o dau!», fază la care Adrian îşi roade unghiile de ciudă”, i-a povestit Bianca unor prietene apropiate despre modul chinuitor în care se răzbună pe Cristea, după ce a acesta “a tradus-o” cu Tania Budi. Fotbalistul are însă şanse mari să ajungă cât de curând în pat cu Bianca, fiindcă îi face iubitei toate poftele şi îi respectă întocmai dorinţele. De pildă, luni, când producătorii emisiunii “WOW Biz”, de la Kanal D, l-au invitat pe Adrian, împreună cu fosta lui soţie, Denisa Nechifor, el a spus “pas” şi a dat fuguţa la Acasă TV, unde a declarat, în faţa întregii naţiuni, cât de mult o iubeşte pe Bianca. Asta chiar dacă onorariul era de 4.000 de euro.

Ţopăie şi plânge, la repetiţiile pentru «Dansez pentru tine!»

Bianca realizează abia acum, când repetiţiile s-au înteţit, cât de greu îi este să danseze, căci piciorul drept, pe care medicii au vrut să i-l amputeze în urmă cu 12 ani, îi face figuri. Este plină de vânătăi, stă mereu bandajată şi deja şchiopătează. Durerea îi mai e atenuată de faptul că va purta, pe ringul emisiunii “Dansez pentru tine!”, care va debuta pe 26 octombrie, la PRO TV, pantofi cu toc înalt de doar 5-6 cm, căci partenerul ei este cu numai cinci centimetri mai “răsărit” decât frumoasa vedetă.


Libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ciocanu pneumatic, acum 4205 zile, 16 ore, 3 minute, 10 secunde
Știrea dorește să informeze cititorul că este f, multă piz*d8ăraie în Romanica pentru că tot despre mingeac este vb,cand spune'' ți-o arăt dar nu ți-o dau''
s.g., acum 4205 zile, 20 ore, 28 minute, 49 secunde
Ce sa invete societatea romaneasca din temele si pitipoancele pe care le promovati?Acestea se inseala unele pe altele, se iarta ca sa nu fi inselat fara folos mediatic...uite-asa sunt luate asemenea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.