Caterincă Mioritică

Leonard Miron, iubire secretă cu un spaniol

Ziarul de Vrancea
17 oct 2012 2320 vizualizări
Fostul prezentator TVR e, de 10 ani, implicat într-o relaţie cu un alt bărbat

 

Este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori tv, dar nimeni nu ştia ce se petrece în aşternuturile sale. Deşi au existat bârfe că Leonard Miron (43 de ani) preferă compania bărbaţior, acestea nu au fost niciodată confirmate. Click! are, însă, dovezi care demonstrează înclinaţiile homosexuale ale vedetei TVR. Mai mult, vă dezvăluim, în exclusivitate, identitatea bărbatului care-i este iubit de peste zece ani.

Departe de România, în oraşul Reading din Anglia, Leonard Miron trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, un bărbat de origine spaniolă, fără de care fostul prezentator TVR nu concepe viaţa.

De curând, cei doi au sărbătorit cu mare fast zece ani de relaţie. Au organizat o petrecere la ei acasă şi au chemat câţiva amici. Nu au lipsit şampania şi tortul. Leonard a ţinut să împărtăşească acest moment special din viaţa lui cu prietenii de pe Facebook, postând fotografii de la aniversare, care-l surprind fericit, alături de Miguel.

Cei doi iubiţi au aniversat 10 ani de relaţie cu tort şi şampanie

Pe acelaşi site de socializare, Leonard îşi face public statutul amoros, precizând că este implicat într-o relaţie cu spaniolul. Cei doi iubiţi ştiu să se bucure de fiecare moment petrecut împreună şi se comportă ca oricare cuplu normal.

Îşi fac reciproc surprize, se răsfaţă cu vorbe frumoase, îşi pregătesc unul altuia cine romantice, iar în concedii evadează în vacanţe exotice.

Singurul lucru care le umbreşte fericirea sunt şicanele de care Leonard are parte atunci când vine în România. El le-ar fi mărturisit unor apropiaţi că orientarea lui sexuală nu ar fi privită cu ochi buni de mai-marii postului public de televiziune, unde a fost angajat.

Click! spune

Leonard Miron a absolvit Medicina, dar nu a profesat niciodată, dedicându-se televiziunii. Este una dintre cele mai longevive vedete ale Televiziunii Române, unde a împlinit anul acesta 20 de ani de carieră.

În anul 2005, s-a stabilit în Marea Britanie, lucrând ca steward la o companie aeriană. Leonard nu a renunţat, însă, la angajamentul cu TVR. În prezent, însă, nu mai prezintă nici o emisiune la TVR şi nu se ştie dacă va reveni pe micul ecran, căci a lăsat şi jobul de steward pentru un post de director de Relaţii Publice la o bancă britanică.

www.click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.