Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 oct 2012 907 vizualizări
Gaşca tinerilor liberali, smotoceală pentru mizeria de la Marean

 

Urmaşii lui Dobre, lady Fodo şi Stan în Celeul focşănean au făcut-o rău de oaie la şedinţa în care au fost de acord cu preluarea blocurilor dărăpănătură ale lui Marean, la municipiu. După ce au votat ca găinile, tinereii Horho şi dansatorul Trofin, dar şi colegii lor muţi, Buzoi şi Cucu, au fost mustraţi rău de tot de foştii consilieri. După ce în mandatul trecut unii dintre ei au fost la un pas de excludere din PNL pe motiv că-i duce capul şi comentează, acum, în noul mandat, gaşca tanără a dat cu bata în baltă. Smotoceala s-a produs la partid, acolo unde se pare că se ştie că boacăna e mare, dar scopul scuză mijloacele. Înţelegerile politice la nivel înalt între PNL şi PSD zic de Lau Poker Ţigăeru că a bătut palma direct cu Marean pentru a ieşi depuftat la Mărăşeşti, iar la schimb liberalii tre să se facă preş. Un preş de care se şterg toate mizeriile. Credem că focşănenii meritau cel puţin o explicaţie pentru “zestrea” mizerabilă luată cu braţele deschise de la Cejex. Numai că liberalii tac de parcă le-a mancat pisica limba. 

 

Evidenţa persoanelor trimite adrese “neemanate”

Distracţie, dar şi plictiseală mare la instruirea de alegeri cu primarii şi secretarii localităţilor din Vrancea. Ca să-i trezească din somnic pe colegii săi din administraţie, primarul ţiganilor de la Homocea, cuceritorul Neculai Iohnescu, s-a apucat să se certe cu alt Neculai, dar Cojocarhu, de la Evidenţa Persoanelor. Serviciul respectiv a trimis la primării adrese nesemnate prin care cerea lămuriri cu privire la votălăii activi, vorba unui forumist cu nume de epopee. Numai că alde Cojocarhu a uitat să dea cu “icsul” la final, să ştie primarii cine le cere să intre în legalitate. Iar cuceritorul Ioneschu a punctat că întradevăr a primit o hartie, dar pentru că nu era semnată şi nici nu purta antetul vreunei instituţii, n-a ştiut cine a “emanat-o”, drept pentru care n-a luat-o în seamă. Şi uite aşa, din cauza unor balbaieli administrative, iar ne trezim că moş Tăgarţa, care a murit de 20 de ani, votează la parlamentare de cinci ori să-şi pună senator. Dar nu de pe lumea cealaltă, ci din lumea viilor care vin prin judeţ doar o dată la patru ani. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.