Caterincă Mioritică

Imagini uluitoare obţinute de fotoreporterii cancan.ro! O bucureşteancă a dat dovadă de un curaj nebănuit! A intrat în blocul cuprins de flăcări Şi-a riscat viaţa ca să-şi salveze pisica! Aproape că-ţi dau lacrimile când priveşti fotografia!

Ziarul de Vrancea
2 oct 2012 1098 vizualizări
Întâmplare incredibilă, în urmă cu puţin timp, în Bucureşti. O locatară a complexului Confort City a intrat în fugă în clădirea cuprinsă de flăcări, sub ochii uimiţi ai privitorilor.

 

Imagini uluitoare obţinute de fotoreporterii cancan.ro! O bureşteancă a dar dovadă de un curaj nebănuit! A intrat în blocul cuprins de flăcări Şi-a riscat viaţa ca să-şi salveze pisica! Aproape că-ţi dau lacrimile când priveşti fotografia!

Minute bune toată lumea a rămas încremenită neştiind ce se întâmplă. Când lucrurile păreau a fi pe punctul de a se transforma într-o tragedie, pentru că femeia nu mai apărea, s-a întâmplat miracolul! Aceasta a ieşit cu ochii în lacrimi din bloc, ţinând la piept o pisică, şi ea la fel de speriată ca stăpâna. Momentele profund emoţionante au fost imortalizate de fotoreporterii cancan.ro. Cele două sunt acum în afara oricărui pericol! O altă locatara a blocului a făcut acelaşi gest disperat, de a intra în clădire. tânără, cel mai probabil studentă, a intrat în apartamen doar pentru a-şi recupera laptopul.

www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ecarisaj, acum 4216 zile, 1 ora, 57 minute, 28 secunde
Și cînd te gandești că prin cartierul OBOR sunt niște apucate de femei in călduri cu menopauză profundă f.....tule-n gît care împreună cu soții lor tot niște nenorociți, rup capul la citeste integral
Ioana, acum 4216 zile, 9 ore, 6 minute, 40 secunde
Si eu as fi facut la fel .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.