Caterincă Mioritică

VIDEO!!!Intrebarea "are sau nu Dan Diaconescu banii pentru Oltchim?" este pe buzele tuturor romanilor! Iata ce a avere detine bossul OTV !

Ziarul de Vrancea
29 sep 2012 1143 vizualizări
Luni este ziua in care Dan Diaconescu ar trebui sa plateasca cele 45 de milioane pentru Oltchim, iar intrebarea tuturor romanilor care asista acum la aceast "circ mediatic" este daca are sau nu bossul de la OTV acesti bani.

Este cunoscut faptul ca jurnalistul a acumulat, de-a lungul vremii, o avere frumusica, iar in ultimii ani aceasta a facut si o serie de achizitii menite sa-I "puncteze" bunastarea. Casa la Miami, iaht, cele mai smechere masini, doua vile in Primaverii, case de vacant la mare si la munte, doua elicoptere si mai multe terenuri, acestea sunt doar cateva dintre bunurile pe care Dan Diaconescu le detine la acest moment.

Intrebarea

Casa lui Dan Diaconescu



 

 

 

In anul 2008, vestea ca Dan Diaconescu si-a cumparat o vila la Miami facea valva in presa. O casa de vacanta, pe malul Oceanului Atlantic, pe care bossul OTV ar fi platit doua milioane de dolari. Cu doar cateva luni inaintea acestui moment, la finele anului 2007, Diaconescu isi facuse "cadou" de ziua lui un Rolls Royce in valoare de 385.000 de euro, limuzina care s-a adaugat unei adevarate colectii care continea, la momentul respectiv, un Mercedes SLK de 70.000 de euro, un Infinity Q45 de 120.000 de euro si un Bentley Flying Spur.

 

Preşedintele PPDD are un iaht Princess 21M

Preşedintele PPDD are un iaht Princess 21M

Un an mai tarziu, in 2009, cancan.ro publica pe larg detalii exclusive despre o alta achizitie spectaculoasa a lui DD: un iaht marca Princess 21 M, cu patru dormitoare (pentru care omul de televiziune a comandat personal, in Anglia, la Plymouth, materialul si culorile folosite la interior), in valoare de 2.386.000 de euro!

DD si-a luat iaht de 2.368.000 euro!


UITE CUM ARATĂ UN IAHT CA AL LUI DAN DIACONESCU:

 

 

Omul care a castigat licitatia pentru Oltchim se poate lauda si cu o impresionanta avere imobiliara. Diaconescu detine o cladire de birouri in cartierul bucurestean Baneasa, cu valoarea aproximativa de 2,7 milioane de dolari. Tot in Capitala are o vilă de 1,5 milioane de euro, in cartierul bucureştean Primăverii, in care locuieste in prezent, dar si o alta, cu valoare de patrimoniu, in acelasi cartier, al carei prêt este estimate la 2,5 milioane de dolari. De asemenea, mai detine un bloc în zona centrala, chiar pe bulevardul Carol, care valorează 10.000.000 de euro. In plus, unul dintre dosarele in care a fost cercetat, a scos la iveala si faptul ca Diaconescu detine si aprozimativ 15 terenuri in sectorul 6 al Capitalei.


Nici zona litoralului si frumoasele privelisti din Valea Prahovei nu au fost ignorate de DD atunci cand a fost vorba despre achizitii: Seful OTV are un apartament la etajul 1 al unei frumoase vila din Mamaia, evaluat la 600.000, dar si o casa de vacanta la Sinaia, in valoare de aproximativ 300.000 de euro.


Patronul OTV mai are si doua elicoptere, dintre care unul Puma si un avion Cessna.

 

www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.