Caterincă Mioritică

Mama adoptivă a Mădălinei Pamfile o face praf pe mama ei naturală: "A făcut sex cu tatăl ei vitreg şi s-a culcat cu bărbaţi pentru o rochie"

Ziarul de Vrancea
27 sep 2012 1335 vizualizări
Mama adoptivă a Mădălinei Pamfile a lansat acuze fără precedent la adresa mamei naturale a Mădălinei.

 

Lenuţa Roşca a povestit că Mădălina a fost abandonată de mama ei când era mică deoarece Cristina avea un iubit la vremea respectivă care nu a vrut să o ia în Germania cu copil.

"Mi-am scos mâncarea din gură şi i-am dat-o Mădălinei, am trimis-o la şcoală, am avut grijă de ea. Câte zile de naştere i-a făcut ea Mădălinei atâtea zile să mai trăiască ea, dacă nu atâtea să mai trăiesc eu. Cristina a părăsit-o pe Mădălina pentru că avea un prieten cu care a plecat în Germania la vremea respectivă şi el nu voia să o ia cu copil. Ea a făcut mulţi bani, s-a dezbrăcat prin Italia. Cristina s-a culcat cu tatăl ei vitreg, a făcut sex cu bărbaţi ca să iasă Miss Vrancea sau pe o rochie de 8 milioane", a spus Lenuţa Roşca, mama adoptivă, a Mădălinei Pamfile, la CANCAN TV.

 

www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
boby morcov, acum 4222 zile, 20 ore, 12 minute, 40 secunde
Pe unde doamne iartă-mă am fost de nu am auzit de această, Cristina și de apucăturile ei povestite de mama adoptivă ? Mă întreb astfel deoarece la vremea aceea și la mine stătea prosopul pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.