Caterincă Mioritică

Gimnasta de top din Romania, prostituata de lux in bordelurile Germaniei

Ziarul de Vrancea
7 sep 2012 13869 vizualizări
Floarea Leonida este platita cu sute de euro pentru serviciile oferite clientilor amatori de sex platit. Tanara a obtinut numeroase medalii pentru gimnastica din Romania

 

 

Floarea a castigat aurul la barna la junioare si argintul la individual, sol si cu echipa la Campionatul European din 2002. In 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar in 2006 a repetat aceeasi performata la „europenele" de la Volos (Grecia). Soarta a facut insa ca viata sportivei sa se schimbe insa cu 180 de grade si Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituata intr-un bordel din Germania.

Cel putin asa reiese din fotografiile si prezentarea succinta a tinerei, postate pe site-ul oficial al stabilimentului de lux. Rebela din fire, gimnasta a mai fost implicata in 2005 intr-un scandal. Pe timpul cand se afla in cantonament, Floarea a fugit din hotel intr-un club de noapte impreuna cu Catalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federatia Romana de Gimnastica le-a sanctionat pe cele doua si le-a trimis la echipele de club.

Conform unor informatii primite pe adresa pont@cancan.ro, de cand s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul si cu alte preocupari.

„Eu am stat cu ea o ora in bordelul din Germania. Fata stie meserie, dar e cam tarancuta. A facut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o ora. Ea mi-a zis ca e acolo de patru ani de zile. Nu e singura romanca din bordel, mai sunt vreo sase fete cu ea", ne-a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucreaza Floarea si care a recunoscut-o imediat.

Afirmatiile sale sunt sustinute si de site-ul respectivului stabiliment, care o listeaza pe fosta gimnasta romanca printre fetele de top.

„Constitutie atletica, cupa 70B, inaltime 1,50m. Specialitati: Sarutari, ejaculari pe corp, masaj cu ulei, fetis cu picioarele, masturbare, lins testicule, afectuoasa si dragastoasa", cam asa isi face reclama Floarea pe site-ul bordelului din Germania, unde tine sa precizeze ca specialitatile ei sunt fetisul cu picioarele si ejacularea pe corp.


Data nasterii: 13 ianuarie 1987
Locul nasterii: Bucuresti


 - a concurat pentru Clubul Sportiv al Armatei
-a inceput gimnastica la 3 ani
-le-a avut antrenoare pe Eliza Stoica, Mariana Dudas si Elena Ceampelea pana sa ajunga sub comanda Marianei Bitang si a lui Octavian Bellu la lotul de senioare al Romaniei
-gimnastele ei favorite au fost Claudia Presecan si Maria Olaru

Palmares:

Junioare:
aur la barna la Europene (2002)
argint la sol, individual compus si cu echipa la Europene (2002)

Senioare:

argint cu echipa la Mondiale (2003)
argint cu echipa la Europene (2006)

Mai multe imagini vezi pe cancan.ro

 

 

cancan.ro:Cel mai mare scandal sexual din istoria sportului românesc!O gimnastă româncă de top, multiplă medaliata la competiţiile mondiale si europene de seniori, este prostituată de lux în străinătate!

 

Unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istoria sportului românesc este pe cale să izbucnească. CANCAN.RO a descoperit că o fostă gimnastă, cu un palmares impresionant, lucrează cu acte în regulă într-un bordel din străinătate.

 

Detalii incredibile despre cum a ajuns să aleagă viaţa într-un bordel de lux vor scandaliza lumea sportului românesc, într-un cutremur mai mare decât celebrul episod din 2002, când trei gimnaste de top au apărut într-un film erotic şi au pozat goale pentru revista japoneză "Shukan Gendai".

Intră pe cancan.ro pentru detalii


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
èlò, acum 4242 zile, 8 ore, 22 minute, 13 secunde
Dar de prostitutia politica ,nu se spune nimic. Traseisti care schimba culoarea la pufoaica ,in fiecare sezon ,o fac din convingere, sau sant "convinsi"?
manole, acum 4242 zile, 9 ore, 50 minute, 36 secunde
toate tarile fac bani cu femeile noastre!!si noi ne ascundem dupa deget...ca nu avem prostitutie!!oare? de unde au cei fara servici.masini ,ultimele modele,si bani neimpozitati/?sa fim seriosi...si sa citeste integral
manole, acum 4242 zile, 9 ore, 58 minute, 17 secunde
bravo ei!!; ce intereseaza pe noi de corpul ei?face un bine BARBATILOR,era pacat de ea sa stea cuminte!!:))
doru, acum 4242 zile, 12 ore, 6 minute, 58 secunde
De astazi va numiti ZIARUL CAN CAN DE FOCSANI , si cautati articole serioase daca sinteti pe meserie.
, acum 4242 zile, 15 ore, 33 minute, 27 secunde
Pacat oare nu are mama ,tata ,frati,neamuri sa o sfatuiasca ??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.