Caterincă Mioritică

Gandirea bacinschiană îl lasă pe Hegel prost

Ziarul de Vrancea
31 aug 2012 315 vizualizări
Sub pretextul că fac parcări, Doreii lui Didi Bacinschi au tras cu bidineaua direct prin maidan, prin praf u pentru asta vă plătim, domnule primar?

Primarul nostru cu părul alb ne crede tembeli! Pe bune! O instituţie din subordinea lui Didi Bacinschi, adică Direcţia de neDezvoltare şi deServicii Publice s-a apucat, foarte conştiincioasă, să vopsească locurile de parcare din spaţiul dintre blocuri din apropierea unui bar turcesc. Nimic rău pană aici, nu? Păi n-ar fi trebuit să fie dacă spaţiul respectiv, folosit de şoferi la maximum, ar fi fost şi asfaltat integral. Că noi aşa credem că ar putea rezista dunga de vopsea galbenă şi numerele pentru locurile de garare. În schimb, logica bacinschiană zice altfel: se trage dunga de vopsea direct prin ţărană, pentru că în Focsangeles, asfaltul integral, de la o construcţie la alta, nu există! Asta au făcut şi ganditorii de Dorei de la Direcţia de neDezvoltare care, dorind să îngrămădească cat mai multe locuri de parcare, n-au mai ţinut cont că pe unde dau ei cu flomoştocul cu vopsea, culoarea respectivă nu va ţine. Şi pentru că omenaşii s-au prins în munca lor că li se umple bidineaua de pămant, chiştoace şi pietricele, s-au apucat să dea cu măturica în zone cat o palmă unde au scris numerele spaţiilor pentru maşini. Dar pentru că a fi deştept e greu, chiar şi atunci cand nu faci prea multă muncă fizică, aşa cum nu fac salariaţii de la deServicii, Doreii au măturat doar în locul unde au vopsit. Astfel că, dacă maşina trece peste porţiunea minusculă măturată de Dorei, se astupă instantaneu. După cum s-a demonstrat şi de către colegii noştri şoferi, care au inspectat munca de mantuială făcută de angajaţii Primăriei. Vopsitorilor prin ţărană, aveaţi nişte vopsea galbenă care vă prididea? Sau vă plictiseaţi şi, în loc să tăiaţi frunză la caini v-aţi gandit să inhalaţi nişte vapori de dizolvant de vopsea?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.