Caterincă Mioritică

Rafia, noul trend decorativ în Focşani

Ziarul de Vrancea
24 aug 2012 875 vizualizări
Chiar langă fosta farmacie 24, stă de luni bune pe un întreg perete o panză de rafie de cel mai mare neam prost. În spatele peretelui au loc probabil nişte lucrări de modernizare a interiorului şi ca acestea să nu fie văzute din stradă, s-a optat pentru acoperirea şantierului cu o panză imensă din rafie.

Nu contează că zona este una centrală şi că respectiva perdea dă un aspect neplăcut esteticii oraşului. Nu contează că atunci cand treci pe bulevard ai impresia că vreo şatră s-a mutat cu cortul în milocul oraşului. Estetica oraşului nu interesează pe nimeni. Oamenii nu au nici o viziune de ansamblu asupra oraşului, iar autorităţile au cu totul şi cu totul alte probleme decat astfel de flecuşteţe. Şi cum Focşaniul este un oraş al contrastelor, la cateva zeci de metri după ce treci de cortul buclucaş, dai direct în terasele de fiţe ale lui Martinică plantate direct pe trotuar. Dacă am avea un primar gospodar, dar n-avem, acesta s-ar duce personal la proprietarul imobilului cu pricina să îl întrebe ce-i cu ţigănia aia de pe faţadă şi să îl pună imediat să o dea jos. Alternative pentru a ascunde un şantier sunt mai multe, nu trebuie să pui un cearşeaf în geam. Dar vorba reclamei… cand n-ai cu cine, n-ai cu cine!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
me, acum 4255 zile, 11 ore, 15 minute, 28 secunde
Si ca tot veni vorba de terasele de fite , chiar nu se oboseste nimeni din administratia locala sa le inchida muzica acestor terase care deranjeaza pana noaptea tarziu locatarii blocurilor din zona? citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.