Caterincă Mioritică

USLeul, noua moneda naţională

Ziarul de Vrancea
10 aug 2012 1760 vizualizări
Ziariştii de la Academia Caţavencu prevăd o iminenentă reformă monetară care va face dispărut Leul în favoarea USLeului

Formaţiunea politică USL reprezentată la varf de Victor copy-paste Ponta şi Crin interimar Antonescu, însă patronată din umbră de tovăraşul Ilici şi de Felix motanul este ţinta tuturor bobarnacelor. Jurnaliştii de la Academia Caţavencu au publicat în paginile ziarului noile bancote ce ar putea fi scoase de BNR dacă la conducerea Romaniei ar ajunge Uniunea. Ca o primă mişcare de reformă monetară Leul greu îşi va schimba denumirea, moneda naţională devenind USLeul. Şi în ceea ce priveşte imaginea, bancontele vor suferi transformări inovatoare. Vechile personalităţi vor fi înlocuite cu cele care au reformat statul, reuşind să înlăture un “regim dictatorial”. Chipul lui “copy paste” va apărea pe bancota de 2 USLei, interimarul ce se vrea plin va ajunge pe bancnota de 5 USLei, varanul va ajunge pe banconta de 50 de USLei pentru ca artizanul mişcării revoluţionare să fie imortalizat pe bancota de 100 de USLei. Printre elementele de siguranţă ale celor patru banconte se numără Palatul Parlamentului în cazul elevilor Pictor Vonta şi Arici Pogonici, respectiv BNR în cazul profesorilor Felix şi Ilici. De asemenea, pe bancnota dedicată celui mai cinstit prim-ministru este tipărită formula succesului adică “ctrl a A ctrl c A ctrl v A ctrl p a Doctor”, în vreme ce pe cea dedicată tovaşărului şcolit la Moscova Vesela este tipărită fără drept de apel statuia lui Lenin. Şi ca bonus, bancota de 100 de USLei mai are şi o seceră şi un ciocan. Dacă vreodată reprezentanţii noştri locali ar ajunge pe bancnote, care ar fi elementul de siguranţă pentru baron? Dar pentru deputatul verde-portocaliu care a pierdut în doar cateva luni primăria, CJ-ul şi numărul…paharelor? Ce ştim sigur este că unii USLei de Vrancea se bucură tare de creşterea euro şi dolarului pe fondul crizei politice, întrucat ei se laudă că îşi ţin economiile în lei. Cresc euroii, cresc şi eu, par să zică alde Săpunaru şi Kanty Popescu!!!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ene Cristian, acum 4276 zile, 6 ore, 8 minute, 36 secunde
Nu il cheama Crin interimar Antonescu, il cheama Cacarau, Cacamal en francais si Cacamucho in espanol.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.