Caterincă Mioritică

Clanul patrioţilor cu manichiura perfectă

Ziarul de Vrancea
3 aug 2012 2128 vizualizări
Priviţi bine poza de mai sus. Oamenii cu dureri de inimă, dar care şi-au pierdut capetele în valtoarea evenimentelor politice, sunt, în ordinea busturilor de la stranga la dreapta, perfectul zerovieru, subul Misăilă şi speranţa care a murit înainte de a se naşte, Bobo Morti.

Cei trei au fost prinşi cu mana la corazon la Ziua Imnului, atunci cand baronul de la Cejex a cantat plin de patriotism „triumfător în lupte, un nume de Traian”, fără nicio referire la balamucul contemporan de la Bucale. După episodul „mana la ventricul”, Moprişan, primul pe care l-a durut inima, dar noi n-am avut un cadru atat de larg încat să-l prindem, a spus că „vrâncenii mei sunt oameni mândri şi au un patriotism local şi naţional mult peste media naţională”. Şi, după cum spun fetele carcotaşe, care au analizat poza cu pricina, pe langă „patriotism”, politicienii de mai sus au şi manichiura perfectă, nu de alta, dar să fure cu mainile curate, să nu lase urme. Nu ne spuneţi şi nouă unde vă piliţi ghearele?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
my self, acum 4274 zile, 13 ore, 22 minute, 17 secunde
iar pe dinauntru sunt seci cu creier de meduza
cititor permanent, acum 4275 zile, 19 ore, 57 minute, 55 secunde
Tare ,foarte tare si elegant prezentata stirea.Este inca o dovada in plus ca ziarul nu deformeaza realitatea deoarece nu a invatat de la societate sa nu spuna ce gandeste. Inca o data felicitari !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.