Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun! Primarul Dimanul şi-a angajat familionul pe banii statului

Ziarul de Vrancea
27 iul 2012 1126 vizualizări
Tărăboi cu multe ţipete politice pe la Răstoaca. Aici, primarele de o sută de ani, Vasali Dimanul pare a fi luat la ochi de adversarii politici după ce şi-a angajat în Primăria de comună cam toată familia.

Care nu este deloc subţirică. Aşa se face că, potrivit carcotaşilor bine documentaţi, primarele şi-ar fi luat-o consilier personal chiar pe fiica sa. Mai mult, contractul ei cu tatăl primar n-ar fi fost încheiat în momentul alegerilor, pentru că Dimanul a fost sigur că mai iese o dată şi să nu piardă fata sa nişte bănuţi de concediu. Tărăboiul politic este întreţinut şi de faptul că în Primărie a ajuns să lucreze şi ginerele Artur, pe post de mare specialist agricol, să se pregătească pentru posibile viitoare candidaturi la comună. Ce să spunem? O familie mare şi fericită care se îmbuibă frumos cu banul public, nu pe criterii de competenţă ci pe relaţii de rudenie.

Ghici ghicitoarea mea cine candidează: Luminiţa Bucuriei!

Răutăcismele de pe Independenţei din Focsangeles s-au alimentat şi mai mult de cand Sory textilista s-a mutat cu bagaje, cu bune şi mai ales cu rele, de la democraţi, la liberali. După ce buldogul a beştelit-o, Sory Plăcy s-a gandit că ar fi bine să facă un efort şi să-şi schimbe numele. Zis şi făcut. Din madame Sory Plăcy va deveni lady Luminiţa Bucuriei. Ceea ce i-a pus în gardă pe foştii colegi citricieni care nu exclud varianta în care, cu noul nume, mai curat şi mai necunoscut, Sory Luminiţa Bucuriei să candideze în toamnă, pe un colegiu de parlamentar, chiar în Vrancea. Asta dacă nu cumva Moprişan se prinde cine e noua politiciancă şi se apucă să facă vreo intrigă în urechile lui Pontănacul şi ale Omului floare. Urechi în care, se vede, încă mai picură cuvinte care trebuie şi care este.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.