Caterincă Mioritică

Calităţi de demonstrat

Ziarul de Vrancea
6 iul 2012 1400 vizualizări
Tralalin se laudă că deţine abilităţi de negociere şi lucru în echipă, că este rezistent la stres şi efort, că dă dovadă de dinamism şi perseverenţă. Răutăcioşii spun că prima parte se referă la negocierile legate de formarea echipei de fotbal, pe vremea cand lucra să bage mingea în poartă.

Că aceste calităţi aplicate la viaţa politică nu prea au fost demonstrate de Tralalin, cel care acum este părăsit de echipă, oamenii fiind deranjaţi tocmai de impotenţa în negociere şi lipsa de comunicare a şefului de la pedelei, care e mai mereu obosit după nopţile pierdute prin cluburi şi discoteci. Cat despre rezistenţa preşedintelui, carcotaşii spun că ar exista şi s-ar manifesta în evenimente extra-politică. Am aflat de calităţile citricianului citind CV-ul său de pe site-ul Camerei Deputaţilor (www.cdep.ro), care sperăm că nu este plagiat sau mincinos, ca ale altor lideri de partide sau chiar de Guvern.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.