Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
6 iul 2012 773 vizualizări
Jorj Băheshu e stresat cu doctoratul

Proaspăt şef la Restituirea Proprietăţilor (un moft, ce mai!), Jorj Băheshu trăieşte în mare stres din motive de lucrări de doctorat. Ironia soartei face ca fostul prefect şi deputat PSD să-şi fi dat în 2011 doctoratul în drept chiar cu “deţinutul politic” de la Rahova, cunoscut sub denumirea de cod N0049, mai popular, Hadrian Bombo. Tema: diplomaţia parlamentară şi instituţiile sale. Cand a izbucnit scandalul ghilimelelor uitate de Pontănac, Jorj s-a impacientat şi s-a rugat ca nu cumva vreo minte iscoditoare să-i ia şi teza sa de doctorat la comparat în căutarea de plagiate. Şi nici acum nu stă prea liniştit, mai ales că scandalul Copy-Ponta este departe de a fi stins. Gurile rele spun că în echipa Pontănacului se va mai găsit cat de curand un “dottore”. Noi nu credem că este vorba despre domnul doctor Jorj. Dar poate fi o ipoteză de cercetare, dacă ar fi să ne exprimăm în limbajul doctorilor.

Liberalii răman vigilenţi la Celeu cu ciucalată

Ţinuţi în corzi de colegii mai numeroşi de la pesedeu, liberalii puţini de la Consiliul Local de Focsangeles caută metode de a sta vigilenţi şi de a încerca să nu trăiască aceeaşi ţeapă pe care bătranii liberali au trăit-o la Cejex. Astfel că, la recenta întalnire de ungere a vicioşilor, cei trei săgetaţi şi-au adus după ei artileria grea. Grea numai la gabarit, că la înţelepciune politică au dovedit că încă sunt naivi. I-au ghidat pe cei trei Horho, dansatorul Trofin şi Buzoi, alde Kanty, Lambrinoc, Laur sau viitorul prefect Georgel. Şi pentru că niciodată nu strică să-ţi iei mai multe măsuri de precauţie, Horho s-a gandit să nu stea ca o babă în grămada USL şi s-a energizat cu un baton de ciocolată. Semn că politica îi adoarme pe mulţi şi e nevoie de stimulente pentru trezirea simţurilor.

Moprişan are altar, la Broşteni

Avem şi noi extremiştii noştri, oameni care duc la extremă iubirea pentru partidul pe care-l reprezintă. Unul dintre extremiştii roşii îşi duce traiul la Broşteni, acolo unde i-a închinat lui Moprişan un adevărat altar, în locul unei troiţe. Consilierul diliman şi-a făcut la poartă un panou în care i-a pus mecla baronului, alături de primarul din subordine. Şi pentru că un altar de veneraţie tre să fie vizibil de la depărtare, bunicul care n-are toate ţiglele pe casă, şi-a arborat şi nişte steaguri. Nu ale Romaniei, că nu-i patriot, ci ale PSD, că doar e… roşu şi îndoctrinat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.