Caterincă Mioritică

Oglindă, oglinjoară, cine şi-a luat ţepuşoară?

Ziarul de Vrancea
29 iun 2012 943 vizualizări
Cu pierderea viciului de la Campuri, Dragoş ramă groasă Barlă ar putea scădea în ochii baronului care-l voia mana lui dreaptă la Cejex

Fratele Mateiu, garantat de Marean. O imagine care trebuie păstrată pentru vremurile care va să vie. Cei doi pesedişti de bază, unul comunal, altul judeţean care se visează naţional şi chiar mondial, privesc în continuare de la panoului intitulat “Oglinda satului” din Campuri. Dacă ar trăi Moş Ioan Roată să vadă una ca asta, oare cum ar reacţiona? Cu siguranţă însă nu i-ar pupa sau i-ar lua în braţe pe cei doi, ambii şi amandoi certaţi puţin cu legile statului. Dar, astea-s vremurile, ăştia-s oamenii, cu ei defilăm! Cat despre fratele Mateiu, răutăcioşii de la Celeul comunal l-au luat peste picior cand l-au văzut că a rămas cu buza umflată după alegerea viceprimarului. Unii chiar se hlizeau spunand despre Costeluş Mateiu că s-a făcut de două ori mai negru decat este. Şi este… Fratele a încercat să dreagă busuiocul în faţa lui subprefect Misă şi la telefon, cu Dragoş ramă groasă. Nu că l-ar fi interesat prea tare pe Barlă care-i treaba la Campuri, dar îi lăsase Marean listă cu lucruri de bifat, iar el le-a ameţit. Vă daţi seama că după episodul Campuri, cand PSD a pierdut un vicius, cum va mai avea încredere Marean să-l ia pe Ramă groasă mana sa dreaptă la Cejex? Că doar nu i-o da lui Johnel Ză Great pix să semneze vreo hartie importantă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.