Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
29 iun 2012 852 vizualizări
Moştenirea grea lăsată de primarii vechi către cei noi: păianjenii

Săptămana a fost plină de învestiri în funcţii. Vechii primari şi-au luat cojile de săpun de la baie şi i-au lăsat pe cei noi să se spele cu ce vor ei pe maini. Semn că a fi primar nu e chiar o fericire. Prin unele primării însă, sărăcia este atat de mare încat primarii nou instalaţi pe funcţii n-au primit la venire decat… păianjeni. Aşa cum s-a întamplat la Campuri, unde, din sala de şedinţe a vegheat la învestirea fratelui Mateiu o ganganie de pe vremea lui Vlădesque. Semn că fratele Mateiu urma să primească o veste. Şi ce veste a primit!!!! Pedeliştii s-au ţinut de poante şi i-au votat un vicius liberal care nu prea are treabă cu pesediştii. Aceleaşi insectare vii au fost transmise şi la Ciorăşti, între primarul haiduc şi noul instalat.

Poveşti de amor la Primărie

Radio şanţ zice că printr-o comună din Vrancea, o fostă lady primăritză a prins drăgan de secret-arul de la biroul învecinat. Şi de drăgan ce au prins, cei doi cică s-au apucat să sape prin locuri importante, adică prin biroul primarelui, la care ar fi ravnit îndelungat. Numai că intrigile comunale n-au avut prea mare succesuri, iar acum roata s-a cam întors şi cuplul de aur ar putea pleca din toate funcţiile cu coditzele între picioare. Iar răutăţile i-ar ajunge din urmă. Semn că viaţa la ţară nu-i chiar atat de plictisitoare, ci chiar plicti-coioasă.

Zumzăială de nemulţumiri în Copacul din Independenţei

Pe la pedelaşi e numai forfot, numai zumzet. Convenţia de alegere a buldogului de azi este motiv pentru oamenii din Copac să mai plece pe la Bucale, să se plimbe, să bea cafele pe Dorobanţi şi să facă shopping la Unirea sau Cocor. Şi pentru că locurile pe liste sunt restranse, dă-i şi luptă, dă-i şi sapă. Evident, Tralalin vrea să îşi ducă la alegeri numai oamenii de încredere, uitandu-i pe cei de la talpa partidului. Se aude că domnişorul învins a doua oară la Primăria Focsangeles va avea de înfruntat furia membrilor de partid, care după campanie nu s-au ales nici cu un “mulţumesc” măcar. Ai grijă Alin, fost baiat fin!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.