Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 iun 2012 1144 vizualizări
Donşoara gheneral o arde pe feisbuc

Din categoria funcţionăraşilor care muncesc atat de mult încat cam tot programul şi-l petrec dand like-uri şi cerand prietenie, şi Vasilica Tastaman gheneral de la IŞJ-u face acelaşi lucru. Şefa şcolilor din Vrancea, care a recunoscut franc în faţă că s-a plimbat de colo-colo între PDL şi PSD, s-a apucat să ceară prietenie pe la presari, doar-doar o vor da de bine şi pe ea. Macăr acum să-şi facă imagine dacă n-a reuşit cat timp a condus destinele liceului de la Odobeşti. Ca să fie clară orientarea donşoarei gheneral de divizie a şcolilor, Vasilica Tastaman de la IŞJ o place pe Katy Abramburica, fosta şi viitoarea ministresă la Educaţie. Deci pupăciunile în dosul baronului au o logică, cel puţin politică.

Semn rău la învestirea CJ. I s-a rupt tocul Ralucii

Nu ştim de unde se încalţă domna secretar de judeţ, Ralucea, dar la banii pe care îI ia, ar trebui să se orienteze către nişte ciupici mai de Doamne ajută. Chiar nu credem că îşi bagă picioruşele în săndăluţe de la turci sau de la chinezi. Însă, analizand momentul penibil de la învestirea membrilor Cejex, cand Ralucea a rămas ca barza într-un picior din cauza unui toc nătăfleţ, credem că ar trebui să mai umble pe la atelierele lui Albu sau Zaboloteanu. Cică Ralucea, din cauză de mişcări bruşte, nu neapărat din pricină de gabarit, s-a trezit cu un toc rupt. Iar angajaţii de la Cejex au sărit cu nişte cuişoare şi un ciocan să repare paguba. Cam penibil, ştim, unei adevărate lady n-ar trebui să i se întample aşa ceva. Şi cum secretarul judeţului n-avea şlapi de schimb, a aşteptat meştereala. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ulise Grosu, acum 4295 zile, 8 ore, 44 minute, 6 secunde
Spumos articolul.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.