Caterincă Mioritică

"Pacatoasa" vranceanca Madalina Pamfile a fost internata de urgenta, joi noapte

Ziarul de Vrancea
15 iun 2012 5554 vizualizări
Unde nu-i cap, vai de picioare! Asa spune o veche zicala care i se potriveste de minune si Madalinei Pamfile!

Asistenta lui Capatos a vrut sa-si sarbatoreasca colega de platou, pe Daniela Crudu, insa n-a mai apucat. "Eleva lui Mazare" a baut peste masura, luase si ceva calmante, si a ajuns de urgenta la spital.

Se pare ca Dan Capatos este pedepsit sa aiba parte numai de "asistente-problema"! Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos", are priza numai la asistentele tv care fac ce fac si sunt mereu in centrul atentiei cu nazbatii.

Una a fost batuta de iubit, alta provine dintr-o familie defaimata sau membrii familiei erau alcoolici, fiecare a avut cate o problema care le-a pus eticheta.

Ei bine, fetele lui Capatos fac numai nefacute. Miercuri seara, cand a fost sarbatorita Cruduta, care a implinit 23 de ani, Madalina Pamfile a consumat alcool fara limita, asta dupa ce luase si cateva calmante.

Dupa ce s-au chinuit cei din echipa "Un show pacatos" sa o "resusciteze", in culise, pentru a putea intra in platou, incercand sa-i dea cu apa pe fata, s-au lasat pagubasi realizand ca sansele ca Pamfile sa se puna pe picioare sunt minime.

Joi seara, asistenta tv a lipsit motivat de la emisiune, i-a fost rau si nu s-a ridicat din pat, iar pe la ora 02.00 noaptea a fost dusa de urgenta la spital. Alcoolul consumat, combinat cu pastilele calmante, si-au spus cuvantul.

"Sunt internata la spital, am ajuns aici noaptea pentru ca mi-a fost foarte rau. Nu este doar de la alcool si de la pastile, s-au adunat mai multe. Incerc sa-mi revin", a spus asistenta tv ieri, contactata de Click!

Surse din anturajul Madalinei ne-au spus ca oboseala, stresul cu examenul de Bacalaureat, dar si munca ar fi motivele internarii ei.

Aceleasi surse ne-au mai marturisit ca Madalina ar fi fost transportata de catre o ruda, la un spital din Ploiesti.

Bruneta trebuie sa-si revina cat poate de repede, pentru ca in perioada 25-27 iunie trebuie sa sustina proba la Engleza, in cadrul examenului de Bacalaureat.

Celebra dupa un pictorial in Playboy

Dupa ce a aparut la inceputul anului in "Playboy", intr-un pictorial alaturi de Radu Mazare, Pamfile a intarit si mai mult zvonurile ca ar fi avut o idila cu primarul Constantei.

Tot in ianuarie anul acesta, Madalina a fost cooptata de Dan Capatos pentru a fi asistenta la emisiunea acestuia, "Un show pacatos".

Cat despre seful ei, acesta a facut zilele trecute o dezvaluire-soc in ceea ce o priveste pe "eleva lui Mazare".

Invitat la emisiunea Dianei Munteanu-Niculescu, "Conferinta de presa" (Antena 2), Capatos a marturisit ca incearca sa-si ajute asistentele tv pentru ca au avut o viata nu tocmai frumoasa si le este mila de ele.

"Cruduta provine dintr-o familie defaimata, membrii familiei erau alcoolisti, Pamfile este infiata si a fost si violata la varsta de 11 ani.

Bianca a fost batuta crunt de iubit si s-a operat la picioare pentru ca a ramas cu probleme", declara Capatos.

Sursa:click.ro

 

Articol preluat din cotidianul Ziarul de Iasi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Cris, acum 4330 zile, 14 ore, 54 minute, 21 secunde
Corect...Cine sunt astea?Exista probleme mult mai importante in tara asta decat ce face tipa asta,NU NE INTERESEAZA...Mi-e rusine ca e din Vrancea.Daca e asa proasta incat nu stie pe ce lume traieste citeste integral
amalex, acum 4330 zile, 23 ore, 7 minute, 38 secunde
Cine sloboz sunt si asistentele lui capatos ?Ce aptitudini iesite din comun au aceste prafuri toxice,ce calitatile plm...,au doua tate si cate un fraier care baga bani in c....l lor si capatos cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.