Caterincă Mioritică

Liberalii fantomatici s-au făcut de ras la Ziua Independenţei

Ziarul de Vrancea
11 mai 2012 9352 vizualizări
Apariţie de groază pe 9 mai, la depunerea coroanelor de flori de la monumentul eroilor de la Tribunal. Două aparţii galbene, de plastic şi umflate au speriat oamenii zgribuliţi pe sub umbrele, care au venit să participe la defilarea prin ploaie a militarilor.

Deloc graţioşii şi deloc politicoşii liberali Kanty Grădinarul şi Zizi Lambrino s-au gandit să se protejeze de picurii de ploaie uşoară de vară cu nişte pelerine galbene de ziceai că sunt prezervative. Asta spre amuzamentul tanărului cu ramă groasă, Dragoş Barlă, purtătorul de vorbe al preşedintelui –baron. Iar prezervativele liberalilor nu s-au potrivit deloc cu atitudinea pe care nişte politicieni, mai ales dintr-un partid istoric, ar fi trebuit să o aibă în faţa unui eveniment cu o mare încărcătură istorică. Domnilor liberali, în loc să vă fi pus prezervativele anti-umezeală potrivite mai mult pentru campania electorală, oare nu era mai demn să ţineţi în mînă o umbrelă? Britanicii cam aşa fac. Şi, domnule Zizi, cam cum credeţi că aţi apărut în faţa monumentului, prezentandu-vă omagiile pentru eroii neamului? Vă spunem noi: cam penibil! Şi dacă pe tanărul Barlă îl vedem că pleacă capul şi face semnul crucii, pe dumneavoastră nu vă vedem ce faceţi pe sub pelerina aia! În orice caz, imaginea liberalilor în Vrancea e varză! Varză murată de la ploaie!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Zizi, acum 4364 zile, 15 ore, 33 minute, 14 secunde
Zizica Lambinica chiar are fata de prezervativ, dar de unul oarecare ci de unul folosit!!!
Gabriela, acum 4365 zile, 10 ore, 43 minute, 31 secunde
Acesta e si motivul pentru care de fiecare data PNl a fost sub PSD: penelistii se imbraca si se comporta ca niste mascarici!
db, acum 4365 zile, 22 ore, 23 minute, 25 secunde
Eu nu vad exact care sunt consecintele negative ale costumatiei domnului Lambrino. Cativa tineri focsaneni parca duceau acum cateva saptamani o campanie care-si propunea sa faca focsanenii sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.