Caterincă Mioritică

Ghiciţi cine a stat moţ în randul ministreilor Pontănacului?

Ziarul de Vrancea
11 mai 2012 5682 vizualizări
El, doar el, veşnicul doritor a fi ministru de Interne, dar pe care nici Pontănacul nu-l ia în serios

Ofticat că nişte pedelişti de grădiniţă s-au jucat de-a miniştrii în Guvernul MRU picat, Marean de la Vrancea şi-a spus că o asemenea umilinţă nu poate trăi. Aşa că, după ce Pontănacul şi omul Floare au preluat puterea, a stat şi el pe langă barosani, doar -doar îşi va aminti careva ce lectură interesantă are Marenul baron seară de seară, după ce-i ascultă lătrînd pe Gadea şi pe Ciutac. Moprişan şi-ar fi dorit să fie chiar el ministru la Interne, după cum a recunoscut singur cu guriţa lui. Numai că, nici de data asta Pontănacul nu l-a crezut, Victoraş spunandu-i să nu mai pună glumelea astea pe primul loc şi să se împace pe bune cu Ninel la Vrancea.

Foto:Între miniştrii de şase luni s-a înfipt şi Marean de la Vrancea, doritor de portofoliu la Interne căruia Victoraş i-a spus “nţţţ”

Şi dacă Moprişan a văzut că premierul co-pilot zice că nu şi nu, că vrea ministru pe cineva cu multe competenţe, măcar să trăiască şi el cu senzaţia de a respira aerul de langă un ministru. Aşa că, la învestitură, cand Băselu s-a hăhăit la ei, în randul miniştrilor a stat şi baronul vrancenesc, imaginandu-şi cum ar fi să jure el pe Constituţie în faţa marinarului. Iar marinarul să nu radă de el prea tare. De altfel, această dorinţă de urcare în ierarhia politică a baronului din palatul şutzului de la Focsangeles este de ceva vreme, Moprişan fiind moţ şi la parafarea înţelegerii politice dintre Bocculeţ şi Mircea a lu’ Mihaela dragostea lui, din 2009. Şi nu doar Marean ar fi dorit să ronţăie din caşcavalul de la Bucale. Şi despre Ninel se aude că are speranţe de urcare în tronul de secretar de stat pe la… Finanţe. Că tot l-a lăudat el pe veşnicul tehnocrat Gherghina. Le dorim ambilor barosani politici vranceneşti să nu aibă visuri umede. Nu vă imaginaţi prostii, ne gandim doar ca Marean şi Ninel să nu se trezească plangand prea tare după ce co-pilotul răstoarnă maşina guvernării.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
CORECT !!!, acum 4365 zile, 21 ore, 51 minute, 28 secunde
CORECT,LA SUBIECT,FELICITARI ZIARUL DE VRANCEA !!!
cititor, acum 4366 zile, 1 ora, 7 minute, 4 secunde
Textul publicat e nesmnat.Unde e responsabilitatea? Macar precizati ca e pamflet, altfel e obraznicie sa scrii asa despre niste oameni,indiferent ce au facut.Nu ii apar, insa in Romania n-o sa avem citeste integral
Cosmin, acum 4366 zile, 1 ora, 24 minute, 21 secunde
"Presedintele Vrancei" si-a luat teapa cu madam Dumitrescu si a incercat prin prezenta la ceremonia de la Cotroceni sa isi mai spele din imagine. Nu de alta, dar nu vrea sa se vada (macar citeste integral
cetateanu , acum 4366 zile, 9 ore, 28 minute, 19 secunde
Tinere ce vorbesti Buruienos .Te-ai sculat de dimineata cu Ea in Gura.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.