Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
4 mai 2012 1156 vizualizări
Pontănacul i-ar putea pune perfect PSD lui Ninel, să-l oftice

 Schimbarea din protocolul Uslaş s-ar putea schimba din nou. Adică Pontănacul ar cam dori să pună perfecţi la culoarea preşilor de la Cejexurile de prin ţară. Asta pentru a fi extrem de sigur că liberalii nu o sfeclesc cum doresc ei în colaborarea guvernamentală. Ceea ce ar însemna că la Vrancea, culoarea va fi roşie pe toate culoarele, de la Cejex şi pînă la Perfectură şi nicidecum cu puţin galben-pai prin biroul unde acum stă Cioby. Deci, visul lui Kanty grădinarul ar putea fi stricat şi perfectul să fie tot de-ai lui Moprişan. De asemenea, bîrfăciunile de pe malul Dîmboviţei zic că cei doi şefi de la Vrancea, Ninel Palmolive şi Moprişan trag tare să îşi pună oameni pe la ministere, să arate la oameni cînd de potenţi sînt şi că Vrancea gîrîie de oameni competenţi. Pontănacul ar fi precizat că nu vrea experimente şi că ar prefera oameni care s-au mai perindat prin astfel de funcţii, care ştiu de unde, ce, cît, cum şi în ce fel trebuie să adune pentru partid. Astfel încît, nu-i defel exclus să îi vedem iar pe moşierul Gicu Dutză pe la Păduri, pe king Julien Matach pe la Dezvoltare sau pe Cătă Vrăbiuţă pe la Interne.

Îmbuibarea cu mititei sub pază militarizată pentru pesedoi

1 mai nou de la Crîng a însemnat pentru oamenii Pesedeului în special, dar şi pentru cei ai Penele, în planul doi, posibilitatea de a îngurgita mititei cu muştar şi pîine feliată puţin veche şi de a se răcori de canicula de afară cu nişte bericioaică. Cîrcotaşii care i-au reperat pe vaşnicii politicieni celebrînd muncitoreşte ne-munca de peste an, ne-au spus că nemîncaţii au fost păziţi la terase de poliţaii trimişi să facă ture printre căpuşe. Poliţaii salivau şi ei pofticioşi pe la marginea meselor, dar n-au primit nici o bucăţică de nimic, semn că foamea în Opoziţie a fost destul de mare.

 

 



Bîrfa de la Adjud: Armenceanul face angajări, evident pe pile

Cică Armenceanul l-a angajat în Primărie pe băiatul cel mic al fostului prim-procuror de la Adjud, Gigi Voinea, de profesie jurist, la taxe şi impozite, să stea toată ziua cu mîna în bani. Iar această achiziţie i-a revoltat pe funcţionari, mai ales că Armenceanul ar fi angajat în funcţii tot felul de nepricepuţi, evident din obligaţie. Nu mai scriem că supărarea este cu atît mai mare cu cît în Primăria Adjud este o colecţie de piloşi, de pe urma cărora, funcţionarii cu experienţă trag din greu să nu facă tîmpenii prin acte. Dar, aşa e cînd primarul face şi desface şi cine ar trebui să se sesizeze nu o… face.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
European, nu al lui Marean, acum 4357 zile, 9 ore, 31 minute, 59 secunde
Bai Ulise, lasa-ne, frate, cu elogiile la adresa lui Oprisan! Nu mai ai bani de bautura si il lingi pe asta?
Ulise Grosu, acum 4363 zile, 18 ore, 49 minute, 12 secunde
In opinia mea, spectacolul pe care il va face dl. Marian Oprisan cu PNL-ul, privind "ciolanele" politice va fi total. De ce fac aceasta afirmatie ? Cu patru ani in urma, PNL-ul de Vrancea a citeste integral
db, acum 4364 zile, 14 ore, 22 minute, 37 secunde
Pontanacul si cu Madam Campeanu au inceput s-o dea rau de tot in abureala cu banii dati inapoi pensionarilor si bugetarilor. Cica mai pe seara asa, prin decembrie, daca se-apuca economia sa arunce cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.