Caterincă Mioritică

Păcătoasa lui Capatos,Mădălina Pamfile şi ucigaşul asistentei, relaţie de iubire

Ziarul de Vrancea
27 apr 2012 4828 vizualizări
Iubita lui Radu Mazăre, Mădălina Pamfile, care a făcut liceul la Unirea, i-a trimis bileţele de dragoste, cu urme de buze pe scrisori, criminalului asistentei de la cabinetul stomatologic din Focşani u Mădălina i s-ar fi confesat lui Ştefan Valentin, căruia i-a spus că a vrut să îşi ia viaţa de două ori

 Presa de scandal de la Bucureşti scrie că între Mădălina Pamfile, cunoscută în special de publicul masculin după apariţiile dezbrăcate din revista cu iepuraşi, dar şi după presupusa relaţie cu primarul Constanţei Radu Mazăre, şi Ştefan Valentin, tînărul condamnat pentru uciderea asistentei de la cabinetul stomatologic din Focşani ar fi fost o relaţie de iubire. Dovadă ar fi mai multe bileţele pe care un tabloid le publică şi din care reiese că între cei doi tineri era o relaţie apropiată. Bileţelele ar fi fost publicate cu acceptul ucigaşului din Panciu. “Nu uita că cineva a plîns cînd a aflat că eşti la închisoare. Acel cineva am fost «eu». Eu nu te-am uitat şi te aştept să-mi dovedeşti ce norocoasă sînt că sînt liberă şi că am fost o proastă că am încercat să mă sinucid de 2 ori!...”, îi scria Mădălina Pamfile ucigaşului asistentei. De altfel, ea i-a povestit mai multe amănunte din viaţa ei, printre care şi despre un presupus viol la 11 ani, dar şi despre două tentative de suicid. Bileţelele trimise lui Ştefan Valentin în detenţie de Mădălina Pamfile, actuală asistentă TV la Capatos, au fost publicate în presa de scandal, tînăra recunoscînd că a avut o viaţă foarte grea. Mădălina Pamfile i-a trimis pe bileţele iubitului din închisoare şi floricele dar şi sărutări, foile avînd urme în formă de buze date cu ruj.

Iubita unui criminal?

Ştefan Valentin a primit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare după ce în martie 2010 a înjunghiat-o pe asistenta Silvia Chirilă, la un cabinet dentar din zona Pieţei Moldovei din Focşani. Ştefan Valentin i-ar fi luat viaţa femeii pentru că preţul radiografiei dentare ar fi fost mai mare decît îi spuse la început. Ştefan Valentin este încarcerat la Galaţi, el susţinînd că nu a comis crima. Tînărul aşteaptă verdictul Curţii de Apel în speranţa unui verdict mai blînd. (Ziarul de Vrancea)

Mădălina Pamfile a plecat de curînd la Bucureşti, să fie descoperită

 

El a avut probleme mari cu legea şi a ajuns în închisoare


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
singarela, acum 4375 zile, 11 ore, 18 minute, 33 secunde
Mai Oana ,de ce te bagi si sustii ca totul este la nivel de presupunere,daca Madalina recunoaste ca a fost violata si partial deflorata la varsta de 11ani ? Asa ma si ce dreacu tot vb. aici nu are citeste integral
Oana, acum 4380 zile, 4 ore, 43 minute, 16 secunde
Sa va fie rusine, ca altceva nu mai aveti de facut, uitati-va la voi cum sunteti si apoi vorbiti de altii, nu este nimic adevarat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.